Дмитро Комаров отримує вітання в День народження: сестра показала ведучого в дитинстві, Фреймут – сувеніри від іменинника

Світ навиворіт. Україна
Дмитро Комаров святкує свій День народження: привітання родини та колег
Соцмережі Олександри Кучеренко

Український мандрівник, журналіст, фотограф, автор та ведучий програми «Світ навиворіт» Дмитро Комаров сьогодні, 17 червня, святкує своє 38-річчя! З цим святом на своїх сторінках в Instagram журналіста привітали його колеги та родина

Поділитися:

В соціальних мережах Дмитра вже вітають родина та колеги. Його молодша сестра, креативна директорка салонів краси, Ангеліна Комарова виклала на своїй сторінці в Instagram спільну дитячу фотографію:

Фото: Соцмережі Ангеліни Комарової

Ангеліна Комарова написала під фото:

Впізнаєте маленького мандрівника? Найкрутіший у світі старший брат!

Дмитро Комаров, у відповідь на привітання сестри, виклав Stories, де написав:

Дякую, сестричко! На фото ми з Лінкою в попередньому столітті)) Проте пам'ятаю це, як зараз.

Фото: Соцмережі Дмитра Комарова

Привітала Дмитра і його кохана – «Міс Україна 2016» Олександра Кучеренко. Вона виклала Stories з надписом «Мій чоловік – найкращий на всій планеті! З днем народження, коханий!»

Фото: соцмережі Олександри Кучеренко

Журналістка та ведуча шоу «Інспектор Фреймут», «Голос країни. Перезавантаження», «Ревізор» тощо Ольга Фреймут теж привітала Дмитра, виклавши в Instagram кумедну фотографію з колегою: «Діма, з Днем народження! У нас з тобою стільки веселих спогадів. Іноді мені здається, що ти – літературний персонаж Джека Лондона, Даніеля Дефо. Нереальний і надійний друг! Будь щасливим. P.S. Фото давнє, на мені подарунки від Діми, які він привіз з далеких далей. На вулиці спека 30 градусів…»

Фото: соцмережі Ольги Фреймут

На це привітання мандрівник відповів: «Гарне привітання, дякую, Олю».

Доєднався до привітань дизайнер Андре Тан, виклавши Stories з надписом «З Днем народження, @komarovmir. Будь щасливий та показуй нам свій «Світ навиворіт»))». Дмитро відповів на привітання словами «дякую, друг».

 

Фото: соцмережі Андре Тана

Новини по темі