Ведучий Дмитро Комаров святкує день народження: незвичайний торт від дружини та душевні зізнання в Інстаграм

Світ навиворіт. Україна
У ведучого Дмитра Комарова день народження: як привітала дружина

Український мандрівник, журналіст, фотограф, автор та ведучий програми «Світ навиворіт» Дмитро Комаров сьогодні, 17 червня, святкує своє 38-річчя!

Поділитися:

Улюблений ведучий глядачів "Світ навиворіт" та ""Мандруй Україною з Дмитром Комаровим" сьогодні поділився з підписниками зворушливим дописом про своє життя з нагоди 38-річчя. Ведучий розказав, чому його навчили подорожі, чи змінив його вік та де він зберігає свої неймовірні враження від мандрівок екзотичними країнами. 

На опублікованому фото ведучий тримає розкішний торт, подарований дружиною Олександрою Кучеренко. Торт символічно зображає планету, по якій крокує Дмитро Комаров з наплічником. Нагадуємо, що з Олександрою Кучеренко, «Міс Україна 2016», ведучий одружився у травні 2019 року. 

Першу журналістську статтю Дмитро Комаров опублікував ще в 12 років, а у 17 вже працював редактором колонки «Чоловік» у тижневику «Теленеделя». Як журналіст і фотограф співпрацював з різними друкованими виданнями. Ідея всім відомої програми подорожей «Світ навиворіт» з’явилася тоді, коли Дмитро почав самостійно подорожувати екзотичними країнами. Тоді журналіст відзняв за свої кошти перший сезон, присвячений Камбоджі. 11 грудня 2010 року на каналі 1+1 вийшов перший випуск програми. Знімальна група як складалася, так і складається з двох чоловік: Дмитра Комарова (як автора, ведучого, режисера та сценариста) та оператора Олександра Дмитрієва.

З оператором Олександром Дмитро має гарні дружні стосунки. Вже протягом 11 років вони разом долають багато складнощів. Нещодавно, 14 червня, в оператора Олександра Дмітрієва теж був День народження.

Новини по темі