Дмитро Комаров відшукає рожевих дельфінів

Світ навиворіт. Україна
Дмитро Комаров відшукає рожевих дельфінів у новому випуску «Світу навиворіт» | 1+1

Ти мусиш це побачити.

Поділитися:

У новому випуску «Світу навиворіт» Дмитро Комаров покаже інший бік дикої Амазонки і вирушить на пошуки справжнього дива природи — рожевих прісноводних дельфінів.

Протягом усього бразильського сезону глядач уже неодноразово переконався в тому, що Амазонка — найнебезпечніша річка в світі. Саме в цій місцевості Дмитро Комаров зустрічав найбільших крокодилів, ловив чорних піраній, полював на стародавнього монстра переруку, наштовхувався на отруйних скатів і зубасту рибу-собаку.

Сьогодні він познайомить глядача з неймовірним прісноводним дельфіном, який живе в водах Амазонії. Цей рідкісний вид ссавців із сіро-рожевим забарвленням більше схожий на неземну істоту. За легендами, дельфіни — це сильні духи, здатні змінювати свій вигляд. Індіанці вірять, що вночі вони перетворюються на прекрасних юнаків і викрадають місцевих красунь. Тому ставлення до них — поважне та обережне.

Щоб зустрітися з цими милими тваринами, команда проекту вирушить на унікальну дослідницьку базу. Тут живе сім'я, яка все життя доглядає за рожевими дельфінами. Дмитро Комаров вперше в житті погодує з рук дельфінів і побачить, наскільки вони розумні, добрі і уважні до людей.

«Годувати дельфінів — це величезне задоволення, вони абсолютно не бояться і повністю довіряють людині, але їхні гострі зуби трохи насторожують», —  розповість про незабутні емоції ведучий.

Після насиченого дня з рожевими дельфінами українці підуть в гості до власниці бразильського ресторану, яка краще за всіх готує страви з бананів. Дмитро Комаров вирушить на місцевий ринок і покаже, скільки сортів цих ласощів вирощують у Бразилії, і яка небезпека може чекати людину в їхніх гронах. Ведучий візьме участь у процесі приготування незвичної для українців страви.

Секрети приготування бананів і специфічні рецепти бразильських господинь — дивіться у програмі «Світ навиворіт» о 22.45.

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

1. Дмитро Комаров здійснив заповітну мрію найнижчої пари у світі

2. Ням-ням: Дмитро Комаров посмакував огидним делікатесом

 

3. Комаров ледь не втратив пальці під час полювання на крабів

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter

Новини по темі