Дмитро Комаров здійснив заповітну мрію найнижчої пари у світі

Світ навиворіт. Україна
Дмитро Комаров здійснив заповітну мрію найнижчої пари у світі | 1+1
Фото: Олександр Пілюгін, Jetsetter

У «Світ навиворіт» повернулись улюблені герої глядачів.

Поділитися:

Ведучий «Світу навиворіт» Дмитро Комаров довгий час подорожував мальовничою Бразилією. Упродовж експедиції він побачив справжні дива нашої планети та познайомився з унікальними людьми. У новому випуску Дмитро вирішив знову зустрітися з героями, з якими потоваришував ще на початку подорожі.

Катюсія і Пауліньйо – подружжя з найменшим зростом у світі – близько 90 сантиметрів. Вони навіть є на сторінках «Книги рекордів Гіннеса». 29-річна Катюсія – директор салону краси. У її кабінеті все підлаштоване під крихітний зріст. Цей бізнес їй подарував коханий чоловік – 33-річний Пауліньйо. Він держслужбовець і багато працює, аби забезпечити родину. Втім, втілити свою заповітну мрію парі досі не вдалося – вони марять романтичним відпочинком у Ріо-де-Жанейро.

Тож через півроку після знайомства Дмитро Комаров вирішив здійснити бажання Катюсії та Пауліньйо і подарував їм відпочинок у Ріо на двох. На пам’ять про омріяну мандрівку вони зробили фото біля символу міста – статуї Христа-Спасителя.

Дивись повний випуск «Світу навиворіт» та дізнайся, як миле подружжя живе зараз:

Найцікавіше з бразильської експедиції Дмитра Комарова:

1. Ням-ням: Дмитро Комаров посмакував огидним делікатесом

2. Комаров ледь не втратив пальці під час полювання на крабів

3. Дмитро Комаров познайомився з мамою 13-ти дітей

4. Дмитро Комаров побував в унікальній пустелі, у якій живуть люди

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі