Випробувати долю: Дмитро Комаров скуштував найнебезпечніший делікатес у світі

Світ навиворіт. Україна

Глядачі побачать одну з найбільш ризикованих пригод ведучого за всю історію «Світу навиворіт».

Поділитися:

Щочетверга в екстремальному тревел-шоу «Світ навиворіт» ведучий Дмитро Комаров відкриває глядачам вражаючі та маловідомі факти про країну сонця, що сходить, Японію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведучий проекту Світ навиворіт Дмитро Комаров став героєм мультфільму аніме

Так, сьогодні о 22.00 глядачі «1+1» побачать новий випуск найбільш інтригуючого сезону програми, в якому Дмитро Комаров побуває в столиці роботів Токіо і навіть спробує сніданок, який приготувала «розумна машина».

Окрім того, телеведучий покаже, наскільки менталітет і культура японців відрізняється від європейських, і розповість про індустрію розваг для дорослих, яка дуже популярна в Японії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мода на витонченість: 12 фактів про кімоно, які ви не знали

«У Японії дуже популярні так звані Love-готелі. Кожен японець хоча б раз бував у ньому, а багато хто відвідує їх регулярно. І не соромиться про це говорити», - розповів Дмитро.

Цікаво, що в сьогоднішньому випуску телеглядачі «1+1» стануть свідками однієї з найбільш ризикованих пригод ведучого проекту «Світ навиворіт» за всю історію програми. Дмитро Комаров зважився випробувати удачу і скуштувати смертоносну рибу фугу, від якої не існує протиотрути.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 фактів, які повинні знати закохані в суші

Це найнебезпечніший делікатес в моєму житті. Отрути однієї риби фугу досить, щоб убити 40 осіб, - зазначив телеведучий перед тим, як скуштувати шматочок сирої фугу.

Чим закінчиться для Дмитра Комарова дегустація однієї з найнебезпечніших страв у світі, численні шанувальники проекту «Світ навиворіт» дізнаються вже сьогодні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Здивуйте своїх гостей: Як провести чайну церемонію вдома

Новини по темі