Спортсмени на паркеті "Танців з зірками": чи є у них перевага в підготовці? (коментує Олена Шоптенко)

Танці з зірками
Хто з українських спортсменів виходив на паркет "Танців з зірками" (відео)
Станіслав Горуна, Ольга Харлан, Дар'я Білодід, Оксана Лівач

З великого спорту на танцювальний паркет: хто з українських видатних спортсменів брав участь у "Танцях з зірками"?

Поділитися:

На паркет "Танців з зірками" ступали не тільки співаки, актори та телеведучі, а й спортсмени: чемпіони України та олімпійські призери на кілька місяців відмовлялися від професійних тренувань та змінювали рід своєї діяльності на танці! Чи легше спортсменові опанувати мистецтво бального танцю ми поцікавилися у головного хореографа цього сезону "Танців з зірками" Олени Шоптенко:

шоптенко фото

"Це залежить від виду спорту, який займається учасник. Спортсменам може бути легше через дисципліну та силу волі. Зірки спорту, як правило, навіть попри те, що можуть негарно рухатися, будуть працювати над собою до останнього, щоб зробити максимально добре. Вони не виснажуються швидко і це великий плюс. Стосовно емоцій –  вже складніше, їм необхідно пройти певний досвід трансформації. Саме цьому вони і навчаються передовсім на паркеті". 

А тепер згадаємо спортсменів всіх сезонів, які наважилися кинути собі виклик та змінити напрацьований роками характер фізичної підготовки.

1. Ольга Харлан

Олімпійська чемпіонка та шаблістка Ольга Харлан бере участь у цьому, п'ятому сезоні "Танців з зірками"! Її партнером став відомий танцівник та багаторазовий учасник шоу Дмитро Дікусар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасниця «Танців з зірками» Ольга Харлан прокоментувала свій костюм та низькі оцінки суддів

2. Станіслав Горуна

Український каратист Станіслав Горуна цьогоріч бере участь в шоу разом із танцівницею Даніелою Преал та демонструє таку пластичність, що навіть судді у захваті! 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Всі ці рухи стегнами не вкладаються в мою пацанську філософію», – каратист Станіслав Горуна про участь у «Танцях з зірками»

3. Сергій Мельник

В попередньому сезоні футболіст-захисник Сергій Мельник вражав своїми чуттєвими танцями з Аделіною Делі. На жаль, пара вибула до фіналу.

4. Ганна Різатдінова

Художня гімнастка Ганна Різатдінова брала участь у "Танцях з зірками" у 2019 році та зайняла 2 місце! Спортсменка була в парі з Олександром Прохоровим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перший прямий ефір «Танців з зірками»: кому віддав своє серце MELOVIN та хто отримав першу одиницю на паркеті

5. Денис Берінчик

Боксер на паркеті: було й таке в проєкті! Денис Берінчик у 2018 році танцював в парі з Катериною Білявською.

6. Лілія Подкопаєва

Абсолютна чемпіонка світу зі спортивної гімнастики та Олімпійська чемпіонка Ігор в Атланті Лілія Подкопаєва брала участь в "Танцях з зірками" декілька разів, бо,як чемпіонка, не могла піти без лідерських позицій: спочатку разом з танцівником Кирилом Хітровим зайняла 3 місце, а згодом у парі з Сергієм Костецьким виграла!

Нагадаємо, що триває 8 сезон "Танців з зірками"! Дивіться щонеділі о 21:00. Якщо бажаєте придбати квитки на прямі ефіри, натискайте на картинку:

квитки на ефір танців

Дивись всі виступи учасників у другому ефірі "Танців з зірками" за посиланням та короткий репортаж:

Новини по темі