Стала відома нова ведуча голдруму на шоу «Танці з зірками»

Танці з зірками
Що відомо про нову ведучу "Танців з зірками" Іванну Онуфрійчук

Вже 5 вересня о 21:00 стартує новий сезон найграндіознішого шоу країни – «Танці з зірками». Цьогоріч глядачів вражатиме оновлений склад суддів, оновлена креативна команда, оновлений склад танцюристів та… нова ведуча голдруму!

Поділитися:

Вчора, 2 вересня, телеканал 1+1 презентував новий сезон «Танців з зірками», що стартує вже в неділю 5 вересня о 21:00. Були представлені всі учасники сезону, вперше заявлено оновлений склад танцюристів. Про оновлену креативну команду розповіла головний хореограф цього сезону Олена Шоптенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ1+1 оголосив ім’я нового креативного продюсера «Танців з зірками»

Оновлену суддівську панель представив Максим Чмерковський, україно-американський танцівник, чемпіон світу з латинських танців, хореограф, переможець шоу Dancing With The Stars.

макс чмерковський

Не оминули зміни і склад ведучих: цьогоріч у голдрумі зіркові пари зустрічатиме Іванна Онуфрійчук.  Нову ведучу представив незмінний конферансьє головного паркету країни — Юрій Горбунов.

Ти в голдрумі тепер будеш, як господиня приймати зірок, заспокоювати, вітати, іноді тримати паузи. Періодично я буду приходити до тебе та дивитися чи все добре, але пам’ятай: я – строгий партнер.

Іванна пообіцяла не підвести та додати новизни у звичний формат спілкування із зірками після та до виступів: 

Для мене неймовірна честь стати обличчям голдруму. Я обіцяю, що у цьому сезоні голдрум буде не таким, як завжди. І, звісно, Юро, я чекаю твоєї підтримки.

іванна онуфрійчук

На зірковому балконі під час першого ефіру зутрічатиме учасників співак Макс Барських. Ведучий зіркового балкону змінюватиметься щоефіру.

Нагадаємо, придбати квитки на прямі ефірі грандіозного шоу "Танці з зірками" можна вже за посиланням:

квитки на танці з зірками

Що відомо про Іванну Онуфрійчук

Родом з Вінницької області. В 14 років отримала музичну освіту по спеціальності фортепіано. 9 років співала у церковному хорі. Навчалася в Академії митної служби України (м. Дніпро). Під час навчання займалася моделінгом та акторською майстерністю. Згодом взялася опановувати професію телеведучої – закінчила телешколу як ведуча інформаційних програм. Працювала ведучою музичного каналу та ведучою авторського інфотеймент-проєкту. Одружена.

Дивіться сюжет про те, чим дивуватиме новий сезон "Танців з зірками", що стартує вже в неділю 5 вересня, о 21:00:

Новини по темі