Перелік всіх учасників «Танців з зірками» 2021: крах стереотипів та життєві історії зірок цього сезону

Танці з зірками
Танці з зірками: хто учасники. Повний список

Нещодавно стали відомі всі зіркові учасники нового сезону шоу «Танці з зірками», яке уже 5 вересня стартує на каналі 1+1. Що відомо про тих, хто буде вражатиме своїми танцями глядачів цієї осені?

Поділитися:

26 серпня стали відомі імена 14-ти зіркових учасників нового сезону шоу «Танці з зірками», який уже 5 вересня о 21:00 стартує на телеканалі 1+1. Отже, цієї осені своїми яскравими образами та неймовірними перевтіленнями глядачі будуть дивувати:

  1. Співачка Джамала
  2. Музикант, учасник гурту ТНМК Олег Фагот Михайлюта
  3. Солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька
  4. Зірка серіалів Олексій Суровцев
  5. Зірка «Жіночого кварталу» Анастасія Оруджова
  6. Гуморист Іван Люленов
  7. Актор Костянтин Войтенко
  8. Фронтмен гурту KADNAY Дмитро Каднай
  9. Співачка Євгенія Власова
  10. Олімпійська чемпіонка з фехтування Ольга Харлан
  11. Актор, зірка серіалу «Моя улюблена Страшко» Артур Логай
  12. Співачка Lida Lee
  13. Співак MÉLOVIN
  14. Каратист, олімпійський призер Станіслав Горуна.

Джамала

Джамала

Співачка Джамала першою прийняла традиційний #танціззіркамиchallenge. Рік тому Джамала вдруге стала мамою, тепер у зірки двоє синів – 3-річний Емір-Рахман та 1-річний Селім-Гірай. Своєю участю у «Танцях з зірками» Джамала хоче показати, що реалізація жінки у соціумі після народження дітей не закінчується. Навпаки – народження дитини може задати новий імпульс для професійного та особистісного розвитку жінки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переможниця Євробачення Джамала розповіла, як схудла на 12 кг та з яким партнером хотіла б вийти на паркет шоу «Танці з зірками»

Джамала зізнається, що ніколи не займалася танцями, навіть у дитинстві. Тому для неї участь у «Танцях з зірками» – це виклик побороти страх невідомого, страх неприйняття іншими та спробувати себе у новій творчій сфері. У Джамали зараз новий період в житті: вона припинила співпрацю з продюсером та командою, з якою працювала впродовж останніх 10-ти років. Тож «Танці з зірками» для неї – це символ початку нового творчого життя.

Олег Фагот Михайлюта

Музикант, учасник гурту ТНМК Олег Фагот Михайлюта хоче своє участю у цьому сезоні «Танців з зірками» взяти своєрідний реванш – 12 років тому він вже брав участь у цьому проєкті, але отримати Кубок переможця не вдалося.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасник "Танців з зірками" Олег Фагот: "Впевнений, що моя партнерка буде найкраща!"

Музикант наголошує, що зараз він братиме участь у шоу з іншої позиції – музикант на сьогодні є батьком 11-річного сина. Саме синові він хоче показати, на що здатен його тато та як треба рухатися до своєї мети. Олег Фагот Михайлюта заявляє, що налаштований йти тільки до перемоги у «Танцях з зірками», і найбільше в цьому його мотивує син.

Олександра Заріцька

Заріцька Танці

Солістка гурту KAZKA  Олександра Заріцька вирішила прийняти участь у «Танцях з зірками», щоб остаточно позбутися усіх своїх комплексів та довести, що танцювати може кожен. Головне – не зовнішні стандартизовані параметри людини, а бажання розвиватися та досягати мети.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Танцююча вокалістка: Олександра Заріцька розповіла про заняття танцями в дитинстві і про те, чим дивуватиме у «Танцях з зірками»

Ще Олександра зізнається, що вона доволі пластична і в дитинстві займалася акробатичним рок-н-ролом. А нещодавно навіть показала, як вміє робити шпагат. Тож на «Танцях з зірками» вона налаштована на перемогу і хоче своїм прикладом всіх мотивувати займатися танцями та отримувати насолоду від життя.

Олексій Суровцев

Суровцев

Актор Олексій Суровцев прагне на проєкті показати різні сторони своєї особистості та продемонструвати, що він може бути органічним не лише у звичному амплуа секс-символу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Актор та чемпіон України з еротичного танцю Олексій Суровцев про участь у шоу «Танці з зірками»: «Я йду за перемогою!»

Актор впевнений, що на «Танцях з зірками» зможе розкритися і як драматичний актор і взагалі спробувати себе у найнесподіваніших образах. Він зізнався, що прагне перемогти у проєкті і відчуває, що має наснагу та силу, щоб дійти до фіналу.

Анастасія Оруджова

Оруджова

Шоу «Танці з зірками» – це шанс для Анастасії Оруджової розширити спектр своїх образів та показати глядачам себе різну. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Настя Оруджова розповіла, чому вирішила взяти участь у «Танцях з зірками», як їй вдалося схуднути на 30 кг та які чоловіки їй подобаються

На «Танцях з зірками» Анастасія хоче продемонструвати аудиторії ліричні сторони своєї особистості та наголосити на тому, що кожен, незалежно від зовнішності, професії чи загальноприйнятого амплуа, має право на кохання та відчуття себе прекрасним.

Іван Люленов

Люленов

Гуморист, лідер дворазового чемпіона «Ліги сміху» команди «Стоянівка» Іван Люленов хоче на «Танцях з зірками» розкрити різні грані свого артистичного таланту. Він уособлює собою простого хлопця з народу, який завдяки своїй харизмі та працелюбності може показати світові, чого він вартий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гуморист Іван Люленов про «Танці з зірками»: «Виграє той, хто не побоїться показати себе справжнього»

Івана Люленова на перший ефір прийде підтримати вся його команда «Стоянівка». А танцювати свій перший танець він буде під спів Wellboy – ще однієї зірки з віддаленого куточка нашої країни.

Костянтин Войтенко

Войтенко

Костянтин Войтенко вирішив взяти участь у «Танцях з зірками», щоб показати глядачам, яким різноплановим та багатогранним він може бути, незважаючи на своє ампула комедійного актора. Зі своєю партнеркою, вищою за нього, він буде нетиповою танцювальною парою, що додасть їм ще більше викликів. Технічно важко танцювати у парі, де партнер нижче ростом, тож спостерігати за номерами за участю Костянтина Войтенка буде ще цікавіше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Актор Костянтин Войтенко розказав про образи, які хоче втілити в «Танцях з зірками», назвав найпрофесійніших колишніх учасників та згадав про поради дружини-танцівниці

Перчинки додає ситуація, що дружина Костянтина Войтенка – професійна танцівниця, учасниця відомого танцювального шоу. 

Дмитро Каднай

Каднай

Фронтмен гурт KADNAY Дмитро Каднай вже зараз вражає конкурентів своєю пластичністю та харизматичністю. Він прагне яскраво проявити себе в «Танцях з зірками» та показати свій артистичний талант широкій аудиторії глядачів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Передав "вусату" естафету: яку пораду Павло Зібров дав Дімі Каднаю для перемоги на шоу "Танці з зірками"

Свого часу Дмитро Каднай мав потужний старт творчої кар’єри на одному з відомих талант-шоу. Проте цей трамплін не став фінішною прямою до успху, якого артист потребує. Тож на «Танцях з зірками» Дмитро планує підкорити широку аудиторію своїм артистизмом.

Евгенія Власова

Власова

Співачка Євгенія Власова своє участю у «Танцях з зірками» прагне показати своїй доньці, що її мама – це історія не лише про зіркове минуле, а й про яскраве теперішнє та майбутнє. Євгенія вірить, що її зірка продовжить яскраво сяяти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Танці з зірками» на 1+1: новою учасницею шоу стала співачка Євгенія Власова

Через тривалий період непростої боротьби за власне здоров’я Євгенія зникла з екранів телевізорів. Проте зараз співачка переконана, що тяжкий період вже позаду і саме час розправити крила. Євгенія мрія, щоб донька бачила її тільки щасливою та пишалася нею.

Ольга Харлан

Харлан

Олімпійська чемпіонка з фехтування Ольга Харлан згадує, що в дитинстві з 6 до 10 років займалася бальними танцями. І мріяла продовжувати відвідувати ці заняття й надалі, проте через фінансові проблеми батьки були не в змозі оплачувати їй гурток, купувати дорогі костюми. Тому Олю записали на безкоштовний гурток з фехтування, який, зрештою, і став початком її шляху до всесвітнього визнання. Але дитяча мрії про танці на паркеті залишилася.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ольга Харлан та Луїджі Самеле: про зародження своїх стосунків, родинні посиденьки в Україні, Олімпіаду і ревнощі через «Танці з зірками»

Ольга Харлан навіть зізнається: щоразу, коли отримувала чергову перемогу у спорті, думала про те, що стане відомою, і її запросять у «Танці з зірками». Тож участь у цьому шоу для неї – це реалізація дитячої мрії про танці. Ольга прагне зняти свою броню – костюм для фехтування, маску, за якою не видно її обличчя, та показати себе глядачам як вразливу і чуттєву дівчину.

Артур Логай

Логай

Актор, зірка серіалу «Моя улюблена Страшко» Артур Логай у першому виступі шоу «Танці з зірками» постане саме як невиправний ловелас. Глядачі знають та люблять його саме в такому амплуа , проте впродовж проєкту Артур хоче реалізувати себе і в романтичному, і в драматичному і, можливо, навіть комедійному образі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Актор Артур Логай розповів, чи ревнує його дружина до партнерки по «Танцях з зірками» та про свій персонаж у серіалі «Моя улюблена Страшко»

Артур Логай вже показав свій вокальний талант на одному з відомих талант-шоу, наразі ж він – успішний актор. «Танці з зірками» можуть розкрити ще одну грань його артистичного таланту.

Lida Lee

Ліда Лі

Співачка Lida Lee говорить, що давно мріяла взяти участь у шоу «Танці з зірками», тож зараз для неї буквально здійснюється мрія. Ліда зізнається – з 5-тирічного віку займалася танцями, але народними. І це, на її думку, може їй навіть заважати, адже техніка бальних і народних танців зовсім різна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Співачка Lida Lee назвала своїх головних конкурентів на «Танцях з зірками» та розповіла подробиці творчого розриву з MONATIK: «Це було неочікувано, але так повинно було статися»

Lida Lee зізнається, що «Танці з зірками» для неї – шанс розкритися із зовсім іншої сторони, заново познайомитися з глядачами та заявити про себе як самостійну артистку після нещодавнього професійного розриву з MONATIK.

MÉLOVIN

Меловін

Співак MÉLOVIN прагне участю у проєкті «Танці з зірками» продемонструвати всім, що не треба боятися мріяти та варто завжди вірити у свої сили. А ще – приймати себе такими, як ви є, і не боятися самореалізовуватися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Співак MÉLOVIN про участь у шоу «Танці з зірками»: «Це точно вихід із зони комфорту, але це крута пригода для мене»

MÉLOVIN згадує, що в нього та його талант ніхто не вірив. Проте на сьогодні він – успішний виконавець хітів з найбільшим фанклубом в Україні. Чи покаже на «Танцях з зірками» MÉLOVIN себе справжнього, чи ж буде продовжувати ховатися під гримом та епатажними сценічними образами? А, можливо, образ співака є відображенням його внутрішнього «Я»? «Танці з зірками» покажуть справжнього MÉLOVINа без прикрас.

Станіслав Горуна

Горуна

Каратист, олімпійський призер Станіслав Горуна ніколи не займався танцями і взагалі вважає: «Всі ці рухи стегнами не вкладаються у мою пацанську філософію». Він останнім прийняв #танціззіркамиchallenge після того, як, за зізнанням його дружини Марічки, вона його буквально вмовила.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Всі ці рухи стегнами не вкладаються в мою пацанську філософію», – каратист Станіслав Горуна про участь у «Танцях з зірками»

Свій перший танець Станіслав буде виконувати під трек гурту Kalush. Чи вдасться Горуні розвінчати своїм розвитком на паркеті стереотип про те, що «чоловіки не танцюють»? Побачимо вже дуже скоро.

Прем’єра нового сезону «Танців з зірками» відбудеться вже 5 вересня о 21:00 на телеканалі 1+1. 

Продаж квитків на ефіри та генеральні репетиції вже стартував. Щоб придбати квиток, натискайте на зображення.

Танці квитки

Новини по темі