Новий сезон «Танців з зірками»: які сюрпризи готують для глядачів творці шоу та зіркові учасники (відео)

Танці з зірками

5 вересня на телеканалі 1+1 стартує 5 ювілейний сезон «Танців з зірками».

Поділитися:

2 вересня відбулася презентація нового 5 сезону танцювального шоу «Танці з зірками», який стартує в ефірі телеканалу 1+1 вже в неділю, 5 вересня о 21:00. Творці шоу «Танці з зірками» обіцяють зробити його незабутнім. Володимир Завадюк, керівник департаменту Big Entertainment Shows:

Ми будемо вражати перш за все настроєм, тому що "танцюй серцем", це про емоції які не змонтуєш, про кохання, яке не вигадаєш та про пару, в яку повірить вся країна. Ми цього року, перш за все, працювали над оновленням команди, тому що вважаємо, що нова кров може зробити нас ще сильнішими. І найголовніше, глядачів чекає знайомство з крутим українцем, який є зіркою Америки — Максом Чмерковським. 

Новий суддя танцювального шоу «Танці з зірками» Макс Чмерковський понад 10 років виходив на паркет американських «Танців з зірками». Чемпіон світу з латиноамериканських танців, всесвітньо відомий хореограф повернувся до України, щоб зайняти суддівське крісло у цьому сезоні.

Чмерковський

На підступні запитання, як судитиме: поблажливо чи суворо, відповів чесно не вагаючись. 

Чому у вас все ділиться на строгих і на добрих? Я можу бути чесним і справедливим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий суддя «Танців з зірками» Макс Чмерковський: «Для мене найголовніше – це танець, саме його я буду оцінювати»

Компанію американському танцюристу у суддівських кріслах складуть вже знайомі глядачам судді Катерина Кухар та Влад Яма. Новою ведучою голдруму стала Іванна Онуфрійчук.

іванна оніфрійчук ведуча голдруму в танцях з зірками

Нагадуємо, що у новому сезоні на паркет вийдуть 14 учасників: Джамала, Олег Фагот Михайлюта, Олександра Заріцька, Олексій Суровцев, Анастасія Оруджова, Іван Люленов, Костянтин Войтенко, Дмитро Каднай, Євгенія Власова, Ольга Харлан, Артур Логай, Lida Lee, MÉLOVIN, Станіслав Горуна.

Зіркові учасники у першому ефірі стануть у пари з танцюристами, які теж у цьому сезоні в оновленому складі. Влітку через кастинги обирали для шоу найкращих танцюристів країни, які вже на презентації запальним батлом довели право вийти на головний паркет країни.

Чим будуть вражати зірки на паркеті «Танців з зірками»

5 сезон «Танців з зірками» — це сезон неочікуваних трансформацій зірок, які участю у шоу кидають виклик передовсім собі.

Александра Заріцька прокоментувала свою участь у шоу так: 

Мені хочеться побачити себе зовсім іншою: супер впевненою, легкою, максимально гнучкою. Зараз новий етап в моєму житті, бо вперше за декілька років я дивлюсь на себе в дзеркало та подобаюсь собі. 

олександра заріцька учасниця шоу танці з зірками

Ольга Харлан також прокоментувала свою участь у шоу «Танці з зірками»:

Ми всі втомлюємося — піт, кров. Кожен хоче прийти на паркет і перемогти. Для мене найскладніше на паркеті — ...все. У "Танцях з зірками" присутні висококоордінаційні рухи, ти повинен звертати увагу на техніку, контролювати емоції. У мене в фехтуванні все простіше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ольга Харлан про участь в новому сезоні шоу "Танці з зірками": "Ой, вже хвилююсь!"

Грандіозну прем'єру найпопулярнішого шоу «Танці з зірками» дивіться 5 вересня о 21:00 на телекалі 1+1. Нагадуємо, що придбати квитки на прямі ефіри можна вже, натиснувши на зображення:

купити квитки на ефіри 

Новини по темі