7 танців Лесі Нікітюк, за які ми її любимо

Танці з зірками
Леся Нікітюк на Танцях з зірками: 7 яскравих виступів

Пригадуємо яскраві виступи фіналістки Танців з зірками.

Поділитися:

Певно, Леся Нікітюк і сама не могла повірити в те, що дійде до фіналу . Цієї неділі вона позмагається за перемогу з двома сильними парами — Іраклі Макацарією і Яною Заєць та Ігорем Ласточкіним і Ілоною Гвоздьовою.

«Шоу «Танці з зірками» та колосальна глядацька підтримка — це те, що допомогло мені ще більше повірити в себе і вдосконалити себе як 100% артиста. Нічого в житті не давалося мені просто так, легко. Але тепер я зрозуміла — в житті можливо все», — розповіла Леся виданню Viva!

Як би непросто було відомій ведучій, вона таки полюбилася глядачам шоу та запам’яталася яскравими виступами, котрі ми пригадаємо просто зараз. Дивіться відео!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оголена Леся Нікітюк показала інтимне фото у ванні

ЗАПАЛЬНА САМБА

Леся Нікітюк та Максим Єжов приготували танцювальний «коктейль», від якого важко всидіти на місці.

КВІКСТЕП ПРОНІ ПРОКОПІВНИ

Цим танцем пара нагадала про культовий фільм «За двома зайцями». Особливо судді шоу відзначили акторську гру Лесі Нікітюк.

ДРАЙВОВИЙ ДЖАЙВ

Цей енергійний танець Нікітюк присвятила своєму кумирові — Вєрці Сердючці. У результаті — джайв під хіт Хорошо подарував глядачам море позитивних емоцій.

ЗВОРУШИВИЙ ФРІСТАЙЛ

Таку — ліричну — грань Лесі Нікітюк глядачі Танців з зірками ще не бачили.

ЯСКРАВА САЛЬСА

Яскраве пір’я, костюм, вручну зібраний із бісеру, та шалений танець сідницями — Леся вкотре вразила!

МІСТИЧНЕ ДИСКО

На «містичній вечірці», влаштованій на Танцях з зірками, Леся виконала диско. Щоправда, цього разу на зміну її партнеру Максиму Єжову прийшов Дмитро Жук.

САМБА З ВЛАДОМ ЯМОЮ

Уперше в історії української версії Танців з зірками на паркет разом із учасниками вийшли судді шоу. Так, Влад Яма обрав до своєї команди Ігоря Ласточкіна з Ілоною Гвоздьовою та Лесю Нікітюк із Максом Єжовим.

Нагадаємо, що між Нікітюк та Ямою давно визрів конфлікт. Суддя неодноразово жорстко критикував танці популярної ведучої, вона свого часу не стримала емоцій та «закрила» йому рота, а згодом присвятила йому піснюНа захист Нікітюк навіть виступила Наталія Могилевська, яка підтримує дружні стосунки з Владом Ямою. 

І ось, Влад вирішив «перевірити, що з нею (Лесею Нікітюк. — Ред.) не так». На паркеті вони виконали запальну самбу, у якій кумедно обіграли не ідеальні танцювальні здібності Лесі. 

Новини по темі