89-річний Чапкіс вразив самбою у прямому ефірі «Танців з зірками»

Танці з зірками
89-річний Григорій Чапкіс вразив самбою на «Танцях з зірками» | Зіркове життя | 1+1

Майстер-клас від маестро.

Поділитися:

У дев’ятому ефірі «Танців з зірками» пари не лише танцювали, а й пригадували своє дитинство. Втім, ця ностальгія виникла не спонтанно – дорослих надихнули маленькі танцівники, з якими вони виходили на паркет.

Звісно, милі розповіді та постановки торкнулися багатьох сердець, але наближення фіналу не дозволило суддям «підсолоджувати» коментарі.

Так, запальну самбу Людмили Барбір та Дмитра Жука члени журі коментували по-різному.

Катерина Кухар оцінила шпагат ведучої та вручила їй медаль, Влад Яма і Франсіско Гомес підштовхнули зірок вдосконалюватися, а Григорій Чапкіс вирішив дотримуватися схеми «менше слів – більше діла».

89-річний народний артист України показав таке Despacito, якому може позаздрити більшість молодиків. Тільки поглянь, як професійно та амплітудно. Зал аплодував стоячи!

Нагадаємо, що цієї неділі пара Людмили та Дмитра покинула паркет. Та попри те, що вони не дійшли до фіналу, ми пам'ятатимемо кожен їхній танець. А особливо той, з якого все розпочалося...

Нагадуємо, що учасники шоу потребують твоєї підтримки. Голосуй у додатку 1+1 video, щоб врятувати улюблену пару від вильоту. Один «суперголос» у додатку 1+1 video дорівнює восьми смс!

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

Новини по темі