«Танці з зірками»: Яка пара стала лідером п’ятого ефіру

Танці з зірками
Хто став лідерами п’ятого ефіру «Танців з зірками»
Фото: Ростислав Ріпка

Дізнайся, хто здобув найвищі оцінки від суддів.

Поділитися:

У п’ятому ефірі «Танці з зірками» на паркет вийшли 11 неймовірних пар. Кожна з них вражала зворушливою історію та красивим танцем. А суддям довелося вгамовувати емоції та справедливо оцінювати виступи.

Цієї неділі турнірна таблиця дещо відрізняється від попередньої. Фаворитами суддів у новому випуску стали Даніель Салем та Юлія Сахневич. Пара виконала чуттєвий вальс, у якому відтворила довгоочікувану зустріч закоханих після нестерпної розлуки. Члени журі високо оцінили їхній виступ: із 28 балами Даніель та Юлія стали лідерами турнірної таблиці.

Другу позицію розділили одразу дві пари. Володимир Остапчук та Ілона Гвоздьова підкорили суддів народним диско під хіт Вєрки Сердючки – і ті нагородили учасників 27 балами.

Високу оцінку в 27 балів здобули також Людмила Барбір і Дмитро Жук. Ведуча присвятила трепетний фокстрот своїй мамі, яка переборола важку хворобу. 

Замкнули трійку лідерів фаворити минулого тижня Анна Різатдінова та Олександр Прохоров. Цього тижня вони продемонстрували емоційний ф'южн, у якому зірка піднялася під самісіньку стелю. Суворі судді оцінили виступ пари у 26 балів.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ П’ЯТОГО ЕФІРУ:

Не пропусти шостий ефір вибухового сезону «Танців з зірками» наступної неділі, 29 вересня, о 21.00 на каналі 1+1. Хто стане фаворитом, а хто залишить паркет назавжди – дізнаємося вже за тиждень.

Ще більше цікавого про «Танці з зірками»:

1. Франсіско Гомес зігріє тебе своєю усмішкою в ці холодні дні (фото)

2. «Кидали жуйки у волосся та принижували»: Вікторія Булітко про знущання з неї в школі

3. Якими були 5 весільних образів Катерини Кухар

4. Людмила Барбір: «Мені стало цікаво побачити себе іншу»

5. Олена Шоптенко розповіла, як коханий підкорив її серце

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно – підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі