Хто став лідером четвертого випуску «Танців з зірками»

Танці з зірками
«Танці з зірками»: Хто став лідерами четвертого ефіру | Розважальне шоу | 1+1

Пари, які впевнено йдуть до перемоги.

Поділитися:

Четвертий ефір нового сезону шоу «Танці з зірками», що відбувся 15 вересня, був сповненим сюрпризів. Зіркові учасники продовжили ділитися своїми історіями, а судді вражали непередбачуваними коментарями та оцінками. 12 пар зачарували унікальними постановками, де за яскравою картинкою ховався надзвичайно глибокий зміст.

Цього разу турнірна таблиця лідерів дещо відрізняється від попередньої. Абсолютними переможцями третього прямого ефіру стали Анна Різатдінова та Олександр Прохоров. За свою надсексуальну румбу танцівники отримали омріяні чотири десятки від усіх суддів.

На три бали відстали від своїх конкурентів Ксенія Мішина та Женя Кот. Ніжний віденський вальс у виконанні пари судді оцінили у 37 балів.

Третє місце у турнірній таблиці посіли Вікторія Булітко та Дмитро Дікусар. Їхнє пристрасне танго ми ще не скоро забудемо!

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕТВЕРТОГО ЕФІРУ:

Не пропусти п'ятий ефір найяскравішого сезону «Танців з зірками» 22 вересня о 21.00 на 1+1. Адже неможливо передбачити, котра з пар полонить серця глядачів і суддів своїм новим танцем. 

Читай ще більше новин про «Танці з зірками»:

1. Катерина Кухар у напівпрозорій сукні з підтяжками офіційно вийшла заміж

2. Тест: Як добре ти знаєш учасників «Танців з зірками»?

3. Олена Шоптенко: «Хочу позмагатися з собою колишньою»

4. Відома гімнастка Анна Різатдінова напророкувала собі участь у «Танцях з зірками»

5. Катерина Кухар захопила лебединою весільною сукнею у прямому ефірі «Танців з зірками»

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі