«Кидали жуйки у волосся та принижували»: Вікторія Булітко про знущання з неї в школі

Танці з зірками
Вікторія Булітко розповіла, як її принижували в школі (ВІДЕО) | Танці з зірками | 1+1

Учасниця «Танців з зірками» поділилася моторошними спогадами.

Поділитися:

Учора до студії «Сніданку з 1+1» завітала учасниця нового сезону проекту «Танці з зірками», актриса театру та кіно Вікторія Булітко. Нині вона підкорює сцену та має сотні тисяч шанувальників, проте в дитинстві Вікторія була жертвою постійних знущань однолітків.

Нагадаємо, в третьому ефірі «Танців з зірками» Вікторія Булітко та її партнер Дмитро Дікусар виконали запальний та водночас драматичний танець у стилі хіп-хоп, присвячений темі булінгу. А свою особисту історію про цькування у школі зірка відверто розповіла ведучим та глядачам «Сніданку з 1+1».

Вікторія пригадала, що зазнала знущань у день, коли прийшла на уроки в подарованій мамою модній спідниці, яка і стала причиною заздрощів та агресії з боку старших дівчат:

«У сьомому класі мама подарувала мені класну закордонну міні-спідницю. Звісно ж, я щаслива прийшла в ній до школи. На мене звернули увагу старшокласниці та запитали, чи вважаю я себе найкрутішою. А я дуже сміливо відповіла: «Так!». Після цього дівчата в прямому сенсі витягли мене зі школи, почали штовхати в стіну, кидати жуйки у волосся та всіляко принижувати. Ця історія закінчилася тим, що я все розповіла батькові, і він за мене заступився. Цих старшокласниць змусили вибачитися, але гіркий осад у мене залишився», ‒ поділилася зірка.

Також Вікторія Булітко звернулась до підлітків та порадила не боятись говорити про випадки булінгу та не мовчати, якщо стали свідками знущань над кимось.

Зазначимо, днями, 18 вересня, виповнився рік онлайн-щоденнику «Тільки нікому не кажи». Це перший в Україні сайт, на якому підлітки можуть відверто, проте анонімно ділитися своїми проблемами. Проект дав можливість школярам бути почутими та отримати відповіді на найбільш гострі та важливі для них питання. За рік існування анонімного щоденника, підлітки залишили понад 1300 історій про булінг у школі, кохання, конфлікти з батьками, консультаційні відео з психологом та акторами серіалу «Школа» зібрали понад 540 тисяч переглядів, а загальна кількість користувачів сайту перетнула позначку в 100 тисяч.

Онлайн-щоденник «Тільки нікому не кажи» і надалі залишається майданчиком, на якому кожен підліток може відверто розповісти про те, що турбує, та отримати безкоштовну консультацію психологів у розділі «Тобі» на сайті та за телефонами: 0 800 500 222 зі стаціонарного та 116 111 з мобільного.

Також дивись останній виступ Вікторії Булітко і Дмитра Дікусара на «Танцях з зірками»:

Більше особистих історій від учасників проекту: 

1. «Тато сказав мені застрахувати ноги», — Вікторія Булітко про участь у «Танцях з зірками»

2. Людмила Барбір: «Мені стало цікаво побачити себе іншу»

3. Могилевська зізналася, за що дала смачного ляпаса Ямі

4. «Уже десять років чоловік ділить мене з роботою»: Ексклюзивне інтерв’ю з Ілоною Гвоздьовою

5. Олена Кравець розповіла, на які жертви пішла заради участі у «Танцях з зірками»

Новини по темі