Анні Різатдіновій вдалося роздягнути Влада Яму (відео)

Танці з зірками
Анні Різатдіновій вдалося роздягнути Влада Яму (відео)
Фото: instagram/vladyama_official

Виступ, що перевершив очікування глядачів.

Поділитися:

На грандіозний півфінал «Танців з зірками» з нетерпінням чекали не лише глядачі, а й учасники. Адже у цей вечір на паркет мали вийти судді проекту – Катерина Кухар, Влад Яма, Франсіско Гомес і Григорій Чапкіс. Тож до тринадцятого ефіру вони обрали собі одну пару півфіналістів і поставили їм неймовірну хореографію.

Так, Влад Яма обрав собі найтехнічнішу пару шоу – Анну Різатдінову та Олександра Прохорова. Вимогливий суддя муштрував їх протягом тижня, аби врешті-решт показати на паркеті досконале танго. Та їхній танець запам'ятався глядачам не лише видовищними па, а й неочікуваними образами самого Ями!

Так, за декілька хвилин на паркеті суддя встиг побувати швейцаром, офіціантом і навіть прибиральницею. А наприкінці номера Анні й Олександру вдалося перевершити всі очікування – вони показали Влада Яму лише в спідньому всій країні. Дивись відео:

Журі із захватом оцінили виступ вибухового тріо. Та й гумористичний підхід Влада Ями до поставновки не залишився непоміченим.

«Що ж, Анно, вам вдалося зробити те, про що 13 років мріяла Наталія Могилевська – роздягнути Влада Яму», – жартівливо прокоментувала танець Катерина Кухар.

Більше цікавого про півфінал «Танців з зірками»:

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

Новини по темі