Цікаві факти про Дмитра Дікусара, які тебе вразять

Танці з зірками
Цікаві факти про Дмитра Дікусара, які точно тебе здивують | Зіркове життя | 1+1
Фото: Ростислав Ріпка

Ти так багато про нього не знаєш…

Поділитися:

Харизматичному учаснику проекту «Танці з зірками» знайомий «смак» перемоги. Дмитро Дікусар досягнув у танцювальному мистецтві неабияких успіхів, а від його майстерності голова йде обертом. Чи стане суперфіналіст тріумфатором ще й на шоу – побачимо вже згодом. Але щоб дізнатися про танцівника трохи більше, чекати не обов'язково…

1. Дікусар багато років виступав на різноманітних танцювальних змаганнях. Пройшов у фінал кубка Європи, а також став призером Чемпіонату світу в латиноамериканському стилі. У 2006-му році здобув титул кандидата в майстри спорту з бальних танців, а пізніше неодноразово ставав фіналістом міжнародних змагань і чемпіонату України.

2. Його дебют у прямому ефірі «Танців з зірками» відбувся на гала-концерті першого сезону. Тоді Дмитро танцював у номері з Ольгою Сумською, створеному за мотивами культового фільму «За двома зайцями».

3. Вже у другому сезоні став учасником проекту. В парі з Іриною Білик він вражав чуттєвими постановками, а згодом усі дізналися, що між ними спалахнула іскра. Почуття розвивалися стрімко, закохані одружилася, але їхні стосунки «прожили» три роки.  До слова, другий його шлюб – з Оленою Шоптенко – тривав так само.

4. Приблизно сім років працював режисером-постановником грузинських «Танців з зірками». Режисерська робота допомогла Дмитру зрозуміти – справжню насолоду він отримує лише тоді, коли сам виходить на паркет.

5. Після напруженої роботи йому допомагає медитація. Отож Дікусар вмикає приємну музику, «прощається» з усіма негараздами та просто релаксує.   

6. Дмитро поєднує хореографію із заняттями в спортзалі. Річ у тім, що танці – доволі напружений вид спорту. І для того, щоб витримувати навантаження, варто постійно підтримувати свою фізичну форму. 

Фото: instagram/dikusar_dmitriy 

7. Прискіпливо обирає що з'їсти. Він прибрав зі свого раціону все, що негативно впливає на здоров’я. Натомість залишив те, що його наповнює – вуглеводи, білки, жирні кислоти. Втім, 1-2 рази на тиждень Дмитро влаштовує собі чітміл, аби не відчувати сильного обмеження.

8. По-філософськи ставиться до життя. Тому на запитання, чи вважає себе щасливим, відповідає: «Вважаю себе гармонійним». За словами Дмитра, будь-яка емоція корисна, бо допомагає йому творити різноманітні постановки. Через це він не біжить за постійною ейфорією, адже впевнений – прагнення бути щасливим має зворотний ефект.

Також дізнавайся неочікувані факти про партнерку Дікусара Вікторію Булітко .

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

Новини по темі