«Ми ближчі, ніж коханці», — Дікусар про стосунки з Булітко

Танці з зірками
Дмитро Дікусар прокоментував стосунки з Вікторією Булітко | Танці з зірками | 1+1

Їхнє танго дихає пристрастю.

Поділитися:

Недільний випуск вибухового сезону шоу «Танці з зірками» запам'ятався глядачам не лише весіллям прими-балерини Катерини Кухар та прем'єра Олександра Стоянова, а й яскравими виступами зіркових пар. Так, Вікторія Булітко і її партнер по танцях Дмитро Дікусар злились у пристрасному танго.

Минулого ефіру вони почули від суддів лише критику і отримали три шістки. Та цього разу вирішили кинути виклик журі й станцювати ще краще. І їм це вдалося — за свій відвертий виступ Вікторія та Дмитро отримали 36 балів і завдяки підтримці глядачів потрапили до наступного ефіру шоу. 

Схоже, зробити танго настільки спокусливим парі допомогли реальні почуття: 

Ми наче зростаємось. Хочемо показати пік нашого потягу один до одного. У цьому танці немає образів. Тільки я та Діма, — зізналася Вікторія. 

Своєю чергою Дмитро розповів, що вони з Вікторією — більше, ніж коханці:

«Ми даруватимемо людям кохання і справжні, непідробні емоції. Ми набагато ближчі, ніж просто коханці»

Інші зіркові учасники також помітили спалах почуттів між ними. «Мені здається, вони переспали», — поділився роздумами Даніель Салем. «Якщо після проекту одружаться, то все ОК», — заявила MARUV.

Що ж, чи буде на паркеті ще одне весілля — побачимо згодом. А поки переглянь ще раз сексуальне танго Булітко та Дікусара. 

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Стають ще ближчими: Вікторія Булітко і Дмитро Дікусар вирушили до Грузії

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі