Чоловік Катерини Кухар зізнався, яка вона насправді

Танці з зірками
Яка Катерина Кухар в реальному житті - розповів Олександр Стоянов
Фото: Viva!

Як поводиться зірка балету в реальному житті.

Поділитися:

Артист балету, чоловік судді Танців з зірками Катерини Кухар Олександр Стоянов дав інтерв’ю Elle.ua, в якому розповів про свою дружину. З його слів, Катерина справді дуже вимоглива… але передусім у питаннях роботи. Навіть свариться з Олександром на репетиціях. Натомість удома вона «мила і ніжна, як квітка».

«Кажу їй: «У залі ти така жорстка, а додому приходиш, і починається: «Масику, полежи зі мною, подивимося фільм». Але ні! Відповідаю: «Поки не будеш на репетиціях такою, як вдома, нічого не зроблю, бо мені це не подобається», — поділився артист.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерина Кухар поділилася рідкісним архівним фото з сином

Пара познайомилася в балетній залі. Тоді Катерина одразу сподобалася Олександру.

«Однак у нас були доволі складні репетиції: дуже веселі, але скандальні. Я ще був недосвідченим, приходив неготовим, вчив весь порядок прямо в залі. А Катя на той час уже танцювала з хорошими партнерами. Вона називала мене «двієчником», а я в своїх юнацьких фантазіях сприймав це як комплімент.

Одного разу вона прийшла і без будь-яких натяків сказала: «Ти мені снився в образі ангела з чорними крилами». Думаю: «Боже, я їй снюся. Це любов!» — з усмішкою пригадав Стоянов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерина Кухар: 10 несподіваних фактів про приму-балерину

До слова, Олександр Стоянов та Катерина Кухар виступили у новому випуску Вечірнього Кварталу. Дивіться їхній чуттєвий танець:

Новини по темі