Дружина Костянтина Войтенка розповіла правду про їхні сімейні стосунки: пара з квітня не живе разом

Танці з зірками
Костянтин Войтенко не живе з дружиною – відверте зізнання Валентини Войтенко
Instagram/valentina_voitenko

Дружина Костянтина Войтенка Валентина у своєму Instagram розповіла, що вони з чоловіком вже з весни не живуть разом і в їхніх стосунках зараз криза.

Поділитися:

Дружина актора Костянтина Войтенка танцівниця Валентина Войтенко зробила сенсаційне зізнання: виявляється, вони вже з квітня не живуть разом, а їхні стосунки переживають глибоку кризу. Про це Валентина повідомила на своїй сторінці в Instagram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сімейна драма на «Танцях з зірками»: Костянтин Войтенко намагається врятувати шлюб

Валентина розповідає, що їхні стосунки з Костянтином далекі від ідеальних, і навіть називає їх токсичними. Вона зазначає – в цих стосунках немає ні поганих, ні хороших, але всім у них недобре, і вона вирішила це змінити. Тож Валентина Войтенко пише:

Ми з Костею знаходилися у відкритому конфлікті з квітня цього року. З серпня ми відвідували сімейного терапевта. Ми прийшли до проміжного пункту – жити окремо і продовжувати терапію окремо.

Войтенко

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Кохання не буває ідеальним», – Костянтин Войтенко про сімейні стосунки після другого ефіру «Танців з зірками»

Жінка наголошує, що зараз їхня мета – навчитися спілкуватися та реагувати одне на одного інакше. Наприкінці свого посту Валентина додає:

Відчуваю полегшення. Брехати – не моє.

Костянтин Войтенко поки жодним чином не прокоментував гучну заяву дружини. Можливо, він зробить це під час 7-го ефіру «Танців з зірками» 17 жовтня? Минулого ефіру «Танців з зірками» Костянтин Войтенко сказав:

Я дуже хочу йти далі, щоб дійти до ефіру з родичами. Я хочу своїй дружині запропонувати станцювати з нами, щоб наші сварки через «Танці з зірками» закінчилися happy end-ом, це моя мотивація.

Войтенко
Проте Валентина зазначає: їй не подобається, що їхня сімейна історія тяжіє до якогось возз’єднання у прямому ефірі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Костянтин Войтенко станцював танець-присвяту Григорію Чапкісу – комбінація класичної та сучасної хореографії у постановці сина маестро танцю Грега Чапкіса

Нагадаємо, що Костянтин та Валентина Войтенки одружені з 2015 року. У 2016 році у них народилася донька Емілія. Чи зможуть вони вберегти свою сім’ю та налагодити стосунки? Очевидно, відповідь на це питання — справа часу.

ВойтенкоФОТО: Instagram/kostiantynvoitenko

Дивіться чуттєвий контемп від Костянтина Войтенко та Роксоляни Маланчук:

Новини по темі