«Хочете бути з людьми в хороших стосунках – не заважайте їм брехати!», – Ілона Гвоздьова після суддівства у «Танцях з зірками»

Танці з зірками
Ілона Гвоздьова написала емоційний пост у соцмережах після участі у Танцях з зірками у якості судді
Instagram/ilonagvozdeva

Танцівниця і хореографиня Ілона Гвоздьова, яка була запрошеною суддею на 5-му ефірі «Танців з зірками», написала у своїх соцмережах емоційний пост.

Поділитися:

Танцівниця і хореографиня, переможниця одного із сезонів «Танців з зірками»  Ілона Гвоздьова була запрошеною суддею на 5-му ефірі шоу, присвяченому темі «Вечір Кіно». Вона запам’яталася глядачам гострими коментарями, не досить високими оцінками для деяких учасників та словесними батлами: з Катериною Кухар, партнеркою MELOVIN Лізою Русіною та Костянтином Войтенком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Войтенко визвав Гвоздьову на батл: порівнюємо їхні квікстепи в стилі кіноепохи Чарлі Чапліна та голосуємо за кращий

Сьогодні ж Ілона Гвоздьова написала емоційний пост в соцмережі. Танцівниця зазначила:

Хочете бути з людьми в хороших стосунках – не заважайте їм брехати!

Гвоздьова натякає, що багато людей, з якими вона перетиналася останнім часом – дволикі. А ще Ілона резюмує – не варто витрачати час на пояснення своєї позиції щодо того чи іншого питання, люди все одно почують лише те, що хочуть почути. Й іноді варто бути не лагідною, а дещо навіть отруйною. Дивіться, як Ілона Гвоздьова вчора була гостею пост-шоу "Танців з зірками" у шоу "Твій день":

Ще Ілона Гвоздьова додає:

Боятися треба тих, хто вас постійно хвалить. Сьогодні в дефіциті щирість, порядність та доброта.

Такий гострий та резонансний пост танцівниці підтримав у коментарях її колега, танцівник та хореограф, переможець «Танців з зірками» Женя Кот. Він пише:

Ті, хто гавкає в спину, завжди буде ковтати пил!

Багато читачів Ілони також підтримали її коментарями та лайками. Дивіться, як Ілона Гвоздьова та Юрій Ткач станцювали диско у 5-му ефірі "Танців з зірками":

Новини по темі