Женя Кот про перемогу в «Танцях…», стосунки з Ксенією Мішиною та плани на майбутнє (ексклюзив)

Танці з зірками
Женя Кот: Ексклюзивне інтерв'ю з переможцем Танців з зірками | 1+1
Фото: instagram/kot_jenya

Інтерв'ю з хореографом для 1plus1.ua.

Поділитися:

Здається, лише вчора я запитувала, чого він чекає від нового сезону, а сьогодні — спілкуюсь як з переможцем. Талановитий хореограф і володар жіночих сердець, Женя Кот за останні три місяці довів, що гідний кубка «Танців з зірками».

Почесний титул не вплинув на його привітність та чудове почуття гумору, тож наша бесіда знову стала приємною і щирою. Женя розповів, що допомогло йому здобути перемогу, як дружина ставиться до пристрасті на паркеті та навіть уявив себе героєм «Месників»… Подробиці та багато іншого — в ексклюзивному інтерв'ю. 

Вітаю з перемогою! Чи уявляли ви на самому початку, що в фіналі доведеться змагатися з Вікторією Булітко і Анною Різатдіновою?

Якщо чесно, не уявляв. Та я і себе там не уявляв. Ніколи заздалегідь не ставлю перед собою мети потрапити до фіналу. Намагаюся йти вперед поступово — ефір за ефіром, номер за номером. Цього року мене взагалі здивувало те, наскільки різними виявилися суперфіналісти: технічно сильна Аня, потужні за емоціями ми з Ксюшею і артистична Вікторія.

Зрештою емоції перемогли?

За технікою ми теж не пасли задніх. Просто з мого досвіду, глядач хоча й непередбачуваний, але йому завжди потрібні емоції. За умови, що він полюбив тебе як особистість.

А за що глядач полюбив вас? 

Я вже давно на сцені й розумію, що у мене є харизма та артистизм, над якими я постійно працюю. Інша не менш важлива моя риса — чесність.

Я не граю на публіку і кажу те, що думаю. А люди відчувають щирість.

Навіть коли на своїх сторінках у соцмережах просив проголосувати за нашу пару, завжди наголошував — якщо вам сподобалося.

Ви з Ксенією зараз підтримуєте зв'язок?

Я спілкуюся з усіма своїми партнерками з «Танців...». Просто після проекту це відбувається рідше, ніж у період зйомок. У кожного своє життя, своя сфера діяльності. Буває, переписуємося, коментуємо щось одне одному в соцмережах.

Вас називають секс-символом «Танців з зірками», а ваша дружина Наталія — об'єкт бажання тисяч чоловіків. Не ревнуєте одне одного?

Дружина у мене — неймовірна красуня. Але я справді ніколи не ревную Наталю і не бачу ревнощів з її боку. Все просто — між нами кохання і довіра.

А як ставитеся до її відвертих образів? Можете дорікнути, мовляв, щось ти забагато показала...

По-перше, вона занадто багато ніколи не показує (усміхається). По-друге, моя дружина прекрасна, її фігура і тіло прекрасні. Мені подобається, що це всім подобається (сміється). Отже, смак у мене хороший!

Моя дружина прекрасна, її фігура і тіло прекрасні.

А вона не сварилася через те, що відбувалося на паркеті?

Наталя — теж артист, і чудово розуміє, що таке сцена. Через виступи у нас ніколи не виникало суперечок. Тим паче, я щовечора повертався додому — з обіймами, любов'ю і бажанням...

Чи радилися з нею, готуючись до ефірів?

Так. Я ділився ідеями, отримував фідбек від Наталії: як вона бачить, що відчуває, які емоції домінують.

В Instagram Наталя , скільки зробила заради вашої перемоги. Її підтримка справді відіграла значну роль?

Безумовно! Вона у мене велика розумниця. За ці чотири місяці я не чув від неї жодних докорів або звинувачень. Наталя доклала максимум зусиль, щоб мене нічого не відволікало. Попри те, що вона також працює — займається нашим спільним проектом «Арт Ангаром», гастролює — щоранку мене на столі чекав сніданок, а після повернення — вечеря. Без цього я, напевно, взагалі пропав би на проекті. І так схуднув дуже сильно...

Впевнена, що вас впізнають на вулицях і просять сфотографуватися. Траплялися кумедні випадки з шанувальниками?

Одного разу мене переплутали з Позитивом із гурту «Время и Стекло».

Кажуть: «Ой, доброго дня, я вас впізнав!». Я зрадів, думаю, вау, приємно. А далі: «Наші діти всі ваші з Надею пісні напам'ять знають!».

Я чула, що ви теж співати любите...

Так! Але я називаю це автомобільним караоке (усміхається). Я в авто співати люблю. До речі, навіть пісні «Время и Стекло», різні радіохіти, репчик...

Стоп, так ви реп читаєте?

(сміється) Ну, я швидше перечитую, повторюю за виконавцем...

Скоро, до речі, «Голос країни».

Справді, один кубок у мене вже є, можна й за другим (усміхається).

Цього року ви знялися в серіалі «Великі Вуйки» — і це вже не перша ваша роль. Бачите себе актором?

Масштабного акторського досвіду у мене не було, але навіть по епізодичних ролях розумію, що грати мені подобається. Я цікавлюся кіно і люблю знаходитися в кадрі. Думаю, наступного року знімуся ще в кількох стрічках. Принаймні дуже цього хочу.

Навіть більше — в Голлівуд хочу! Буду зніматися там у бойовиках (сміється).

Яка роль вам підійшла би?

Супергероя якогось із «Месників» або Джеймса Бонда. О, а ще краще — Джона Уіка! Такого крутого суперагента, розважливого, з холодним поглядом...

А взагалі замислювалися коли-небудь, як могло скластися ваше життя без захоплення танцями?

Усе дуже просто. Я народився в Херсоні. У нас хлопці переважно прагнули вступити до морського училища — ходити в рейси і бути моряками. Не почни я танцювати, і мене б спіткала така доля. Моряки були досить успішні, забезпечені — молодь це приваблювало.

Своє нинішнє життя можете уявити без телебачення?

Мені здається, навіть без «Танців із зірками» телебачення тим чи іншим чином було б у моєму житті. Просто не знаю, був би я в кадрі або ж поза кадром. Швидше друге.

Кажуть, ви теж хочете створити свій проект?

Так, але не телевізійний, а концертний. Хочу зробити своє шоу, в якому буду і режисером, і актором. Поки подробиць не розкриваю.

Що покращує вам настрій, коли все йде шкереберть?

Дружина, тварини і хороша погода. Обожнюю, коли тепло. Увесь рік ходив би в шортах і шльопанцях, купався б і засмагав.

Море — це моя стихія. Іноді мені здається, що я дельфін або людина-амфібія…

Я сидів би у воді і не виходив із неї (сміється).

Розкажіть про ваші татуювання. Скільки їх? Яке мають значення для вас?

Найперше татуювання — портрет моєї собаки на плечі. Для мене воно символізує вірність. У певний момент я залишився на самоті, лише з собакою. Ми заводили її разом з дівчиною, але наші стосунки закінчилися. Тоді зрозумів, наскільки собака вірна. Малюнок нагадує про той період, хоча зараз я і простіше до цього ставлюся.

Друге татуювання зробив на зап'ястку лівої руки — слово «любов». Під ним пара у формі знаку нескінченності. У Наталі є таке ж. Це символ нашого кохання.

Ще у мене є троянда на руці. Тут два сенси — практичний і особистий.

Коли Наталія була на гастролях, я готував собі вечерю і обпік руку — вилив на неї розпечене масло.

Практичний сенс у тому, що малюнок приховує шрам. Я людина творчої професії, артист, мені важливо, щоб такого не було. Тим паче, опік мав поганий вигляд, точно не з тих, які прикрашають чоловіка. Троянду обрав теж не просто так — це другий сенс. За цією рослиною дуже люблю доглядати і саме її вирощую у своєму саду. Маю шість кущів.

Також є місяць і сонце на грудях. Мені просто візуально подобається таке поєднання, ніякого підтексту тут немає.

На цьому наша розмова з Женею не закінчилася, але поки дозволю собі зберегти інтригу. Читай продовження інтерв'ю найближчим часом, а зараз — пригадуй потужний виступ Кота і Мішиної в суперфіналі «Танців з зірками». 

Більше цікавого знайдеш тут: 

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

Новини по темі