Неймовірні перевтілення у Танцях: Сенічкін стане Пандою Кунг-фу, а Берінчік – Шреком

Танці з зірками
Танці з зірками: Руслан Сенічкін перевтілиться у Панду Кунг-фу, а Денис Берінчік – у Шрека

Цієї неділі зірки вийдуть на паркет у неочікуваних образах.

Поділитися:

16 вересня о 21:00 на телеканалі 1+1 відбудеться четвертий прямий ефір легендарного оновленого проекту , який пройде під темою Тиждень кінофільмів. Одинадцять пар готові перевтілитися в улюблених і знайомих усім героїв кіно, щоб підкорити серця телеглядачів новими яскравими номерами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Молода мама Олена Шоптенко зізналась, як прийшла у форму після пологів

Минулого разу компанію беззмінному ведучому проекту Юрію Горбунову на зірковому балконі склала співачка Оля Полякова. Але цього разу зустрічати учасників після виступів на балконі буде улюблена всіма глядачами сімейна пара Сергія і Сніжани Бабкіних. Підтримавши тему ефіру, учасники минулого сезону Танців з зірками постануть перед глядачами в незвичних для всіх образах. 

Для майбутнього ефіру Іраклі Макацарія і Яна Заєць готують новий для них танець в образах героїв з фільму Брудні танці. А Леся Нікітюк перетвориться в героїню легендарного фільму За двома зайцями Проню Прокопівну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Схудлий Руслан Сенічкін: «Спуску мені не дадуть!» (відео)

Пара Аніти Луценко й Олександра Прохорова поверне телеглядачів у «космічне минуле», виступивши в образах героїв з фільму «5 елемент». А Руслан Сенічкін зі своєю партнеркою Яною Цибульською ризикнуть перевтілитись у героїв популярного дитячого мультфільму. Цього разу Руслан буде схожий на знамениту Панду Кунг-фу — улюбленого мультиплікаційного героя сина Катерини Кухар, з яким під час минулого ефіру суддя порівняла телеведучого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аніта Луценко прокоментувала конкуренцію з Машею Єфросиніною

Неочікуваним амплуа планують підкорити глядачів боксер Денис Берінчик і танцівниця Катерина Белявська. У четвертому ефірі пара приміряє на себе яскраві образи Шрека і Фіони. А кокетлива Michelle Andrade зі своїм партнером Женею Котом прислухаються до рекомендацій суддів і продемонструють гримучий характер у сцені з запального фільму Бурлеск. Юна співачка виступить в образі блондинки, аби бути максимально схожою на Крістіну Агілеру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Я би поставив одиницю за поведінку», – Влад Яма прокоментував оцінку Лесі Нікітюк

Нагадаємо, в минулому ефірі паркет залишили народний артист Павло Зібров зі своєю партнеркою Марією Шмельовою. Хто стане фаворитом четвертого ефіру, а хто покине проект, телеглядачам стане відомо вже цієї неділі, 16 вересня, о 21:00 на телеканалі 1+1. У «зону ризику» можуть потрапити пари, в яких буде мінімальна сума балів від суддів і глядачів. Якщо у двох останніх пар у турнірній таблиці буде однаково низька сума балів по закінченню голосувань глядачів, тоді їхню долю вирішуватимуть судді. Врятувати своїх фаворитів можна активним голосуванням шляхом смс і телефонних дзвінків.

Новини по темі