«Танці з зірками» 4 випуск онлайн – прямий ефір 15.09.2019

Танці з зірками
Танці з зірками 4 випуск онлайн – прямий ефір 15.09.2019

Дивись онлайн-трансляцію шоу «Танці з зірками» 15 вересня на 1plus1.ua.

Поділитися:

У неділю, 15 вересня о 21:00, відбувся четвертий ефір вибухового шоу «Танці з зірками». 12 розкішних пар судили король бального танцю Влад Яма, українська прима-балерина Катерина Кухар, а також хореограф світового масштабу Франсіско Гомес. Хто у минулому випуску опинився серед лідерів, можна дізнатися за посиланням

Ефір пройшов під темою «Вечір кохання». Цього разу продюсери вирішили вразити прихильників шоу неймовірним сюрпризом. Головною подією вечора стало весілля прими українського балету Катерини Кухар та прем’єра Олександра Стоянова, які у прямому ефірі обмінялися обручками і дали один одному обітниці під святковим вінцем.

Своєю чергою зіркові учасники вперше розкрили глядачам історії власного життя, які так близькі їхньому серцю. Виступи вони присвячували рідним людям, а деякі зірки зізнавалися у коханні своїм половинкам.

Першою на сцену вийшла пара Людмила Барбір та Дмитро Жук. Під композицію Beyonce «Crazy in Love» танцівники виконали фрістайл. Свій танок вони присвятили усім мамам. Судді оцінили виступ Людмили та Дмитра у 32 бали, зауваживши, що цього разу їхній танець міг би бути кращим. 

Другими виступили Даніель Салем та Юлія Сахневич. Під хіт Loboda «Пуля-Дура» пара виконала сальсу. Судді поставили 35 балів, а Франсіско Гомес нагородив танцівників фірмовим «Love, love, love!». 

Надія Матвєєва та Валерій Шохін зворушили глядачів чуттєвим фокстром. Надія почула похвалу від суддів і отримала 33 бали. 

Своє пристрасне танго Вікторія Булітко та Дмитро Дікусар присвятили нареченій Катерині Кухар. У минулому ефірі Дмитру не сподобались низькі оцінки, тож він вирішив кинути виклик Владу Ямі. Танцюристам вдалося підкорити суддів і вони отримали 36 балів. 

Наступна пара Олексій Яровенко та Олена Шоптенко виконали аргентинське танго, яке присвятили всім чоловікам, які вміють любити, підтримувати та бути завжди поруч. Судді оцінили виступ у 34 бали. 

Анна Різатдінова та Олександр Прохоров виконали найсексуальніший танець четвертого випуску — румбу. І глядачі, і судді під враженнями від вихору почуттів на паркеті. Суддівська четвірка поставила рекордних 40 балів цьому професійному та гіпнотичному танцю. 

У своєму джайві Дзідзьо та Яна Цибульська уявили третій день весілля Катерини Кухар та Олександра Стоянова. Виступ пари усім здався кумедний та запальним. Танцівники отримали 34 бали. 

Володимир Остапчук та Ілона Гвоздьова станцювали поп-фрістайл. Танцівники запросили нас у морський світ, де під хіт Ariana Grande танцюють усі його мешканці. Судді оцінили танець у 34 бали. 

Диско від Михайла Кукуюка та Лізи Дружиніної подарувало усмішки та гарний настрій усім глядачам. Тому зіркове журі оцінило танець у 30 балів. 

Пара Олена Кравець та Макс Леонов виконали чуттєвий ф'южн, який навернув на очі сльози у глядачів та суддів. І хоча журі порадило танцівникам звернути увагу на техніку, вони поставили їм 35 балів. 

Ксенія Мішина та Женя Кот вирішили теж побувати у весільній метушні і відтворили на паркеті українські традиції цього особливого дня. Ніжний віденський вальс у виконанні пари судді оцінили у 37 балів. 

Остання пара MARUV та Jay представили оригінальний пасадобль. Франсіско Гомес порадив парі показувати більше техніки наступного разу, а ось Владу Ямі такий експеримент був до вподоби. Танцівники отримали 35 балів. 

Читай ще більше новин про «Танці з зірками»:

1. Катерина Кухар у напівпрозорій сукні з підтяжками офіційно вийшла заміж

2. Катерина Кухар захопила лебединою весільною сукнею у прямому ефірі «Танців з зірками»

3. Шлюбна ніч і грішні янголи: Найяскравіші моменти третього ефіру «Танців з зірками»

4. «Котик хоче гратися»: Катерина Кухар здивувала подарунком для MARUV

5. Чий торс сексуальніший: Женя Кот проти Даніеля Салема

4. Двійнята Олени Кравець зворушливо підтримали її на «Танцях з зірками»

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі