Іраклі Макацарія став першим учасником нового сезону Танців з зірками

Танці з зірками

Відомий холостяк візьме участь у легендарному проекті.

Поділитися:

Сьогодні телеканал 1+1 розпочав #танціззіркамиchallenge, у межах якого учасники нового сезону легендарних Танців з зірками на 1+1 передаватимуть танцювальний виклик один одному із запрошенням взяти участь у проекті. В результаті зіркового челленджу вся країна дізнається імена учасників, які будуть підкорювати глядачів своїми запальними танцями на паркеті у новому сезоні вже цієї осені.

Розпочав #танціззіркамиchallenge та першим розсекретив свою участь у проекті грузинський красень, улюбленець жінок та один із найвідоміших холостяків країни Іраклі Макацарія. Продюсер і фіналіст грузинської версії Танців із зірками зізнався, що з'явиться в новому сезоні українського проекту у ролі учасника, та передав челлендж українській телеведучій Марії Єфросиніній.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іраклі Макацарія: біографія та цікаві факти

Чи прийме Марія виклик, дізнаємося незабаром.

Цікаво, що в новому сезоні збільшиться кількість прямих ефірів та зірок-учасників у порівнянні з минулим роком. Уже цієї осені глядачі зможуть голосувати за 14 зіркових учасників та насолоджуватись їхніми запальними танцями на паркеті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справжні Мавки! Осадча, Кухар та Єфросиніна зачарували казковими образами

Нагадаємо, за правилами проекту, професійні танцюристи складають пари українським зіркам, які на очах у телеглядачів під час прямих ефірів повинні продемонструвати свої танцювальні здібності. Виконання танцювальних композицій оцінюють телеглядачі і професійне журі, до складу якого увійшли улюбленці публіки: тренер Голосу. Діти MONATIK, прима-балерина Національної опери Катерина Кухар, а також хореограф Влад Яма. Ведучим сезону стане Юрій Горбунов, а ось імена зіркових учасників та танцівників поки тримаються в суворій таємниці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерина Кухар про секрети стрункості: «Навіть у відпустці без хулахупа не обходжуся»

Крім того, продюсери заінтригували глядачів можливою участю в проекті зірки американської версії шоу.

Новини по темі