Катерина Кухар і Олександр Стоянов знялися у кліпі української співачки

Танці з зірками
Катерина Кухар і Олександр Стоянов знялися у кліпі української співачки Mari Cheba | 1+1

Чуттєва історія двох закоханих у новому відео Mari Cheba.

Поділитися:

Нещодавно українська співачка Mari Cheba випустила кліп на проникливу пісню «Ангели». Прикметно, що героями відеороботи стали прем’єри Національної опери Олександр Стоянов та Катерина Кухар, відома також як суддя шоу «Танці з зірками» на 1+1.

Ідея кліпу базується на сучасному українському балеті «Діти ночі», у кому головні партії танцюють Кухар і Стоянов. Його сюжет і надихнув Марі Чебу на створення «Ангелів».

Відео заворожує атмосферою та чорно-червоними тонами, які символізують не лише пристрасне кохання, а й життєві труднощі.

Кожен рух Катерини та Олександра у поєднанні з красивою музикою та чуттєвим текстом викликає на тілі «мурашки».

«Я хочу звернути увагу глядача на сучасний балет «Діти ночі». Знаю, що в багатьох людей немає можливості приїхати до Києва, щоб його побачити. Тому ми дуже хотіли би, щоб люди хоча б доторкнулися до тієї атмосфери, яку створили артисти», – прокоментував режисер кліпу Андрій Корень.

«Через стосунки головних героїв, андрогінів, ми показуємо життя усіх пар. Пісня «Ангели» це історія кохання двох людей, які створені одне для одного. Але в них багато випробувань, через які вони проходять протягом життя (як і всі люди). І ця пісня про ідеальне кохання, ідеальну половинку, яку треба цінувати і боротися за неї попри все. Ми обрали для кліпу балет «Діти ночі», оскільки нас надихає те, що роблять Катя і Саша для української культури. Вони приносять у сучасний балет дуже багато важливого», – зауважила співачка Марі Чеба.

До слова, презентацію кліпу та пісні відвідали відомі українські зірки:

Фото: Ведуча «Сніданку. Вихідний» Валентина Хамайко з донькою і сином

Прима-балерина Анна-Софія Шеллер

Ведуча ТСН Соломія Вітвицька

​​​Дивись зворушливу історію кохання у виконанні Катерини Кухар та Олександра Стоянова просто зараз:

Цікаво, що режисер «Ангелів» Андрій Корень також був фотогрфом весільної зйомки Катерини Кухар і Олександра Стоянова. Переглянь ці чарівні знімки

Читай ще більше про музикальні прем’єри далі:

1.  

2.  

3.  

4.  

5.  

Новини по темі