Катерина Кухар стала музейним експонатом (відео)

Танці з зірками
Катерина Кухар стала музейним експонатом | Танці з зірками | 1+1
Фото: Ростислав Ріпка

Та причарувала зухвалих грабіжників.

Поділитися:

Під час улюбленого шоу «Танці з зірками» між півфіналістами вибухнула пекельна конкуренція, адже на кону було омріяне місце в фіналі та легедарний кубок переможця проекту. Тож не дивно, що учасники докладали максимум зусиль, щоб вразити глядачів. 

Цього вечора на танцювальний паркет вийшли не лише учасники шоу Ксенія Мішина та Женя Кот, а й сувора суддя проекту — Катерина Кухар. Прихильники з нетерпінням чекали на це тріо, адже минулого  усі пам'ятають виклик Ксенії, який прима-балерина без сумнівів прийняла.

Я приймаю ваш виклик та до зустрічі на паркеті, — відповіла Катерина.

Так, шалене тріо виконало запальний ф’южн під незвичне аранжування музики з балету «Лускунчик» Петра Чайковського. Цікаво, що саме з цієї опери відома прима-балерина розпочала свою кар'єру, тому знала всі тонкощі цієї хореографії. На кілька хвилин Катерина стала витонченим музейним експонатом, який хочуть поцупити зухвалі грабіжники у ролі Ксенії Мішиної та Жені Кота. Прима влаштувала балетний перформанс, що захопив не лише глядачів, а й суддів проекту.

Після їхнього виступу Влад Яма пересів на крісло Катерини та подарував Ксенії балерину замість Лускунчика.

Не залишилося без уваги й вбрання балерини — блискуче боді та срібний каркас. Навіть Франсіско Гомес захотів мати щось подібне у своєму гардеробі:

Я заздрю твоєму костюмчику, — жартівливо прокоментував хореограф.

Дивись відео та насолоджуйся чарівним танцем, у якому поєдналися класика та сучасність, просто зараз:

Очевидно, що виступ дуже сподобався зірковим суддям і їхні оцінки тому приклад. Пара отримала високий результат у сумі 29 балів. 

До слова, Катерина Кухар не вперше вийшла на паркет відомого шоу. Пригадай її перший весільний вальс зі своїм чоловіком Олександром Стояновим:

Та читай ще більше новин про улюблене шоу:

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

6. 

7. 

Новини по темі