Коли партнерка вища на голову: нестандартна пара Костянтина Войтенко та Роксоляни Маланчук зламала стереотипи (коментарі суддів, хореографа Олени Шоптенко та особиста драма Костянтина)

Танці з зірками
Вища партнерка та особиста драма: цікава та неординарна історія Костянтина Войтенко та Роксоляни Маланчук

Неординарна танцювальна пара в шоу «Танці з зірками» вражає не лише виступами, а й емоційною історією зірки.

Поділитися:

Костянтин Войтенко та Роксоляна Маланчук – ця пара не залишила байдужими глядачів ще з першого тижня «Танців з зірками». І справа не лише в нетрадиційних пропорціях, як для танцювальної пари, коли зазвичай вищим є партнер. Глядачів зворушило і відверте зізнання Костянтина щодо свого зросту, яке він зробив ще у першому ефірі:

Я відчуваю себе заручником свого тіла. Мій зріст – 165 см. Всередині себе я відчуваю дорослу потужну сильну людину, а зовні я виглядаю ось так. Мене запрошують на ролі хлопчаків та невдах. Коли я купую пляшку вина, то в мене обов’язково спитають документ. Для дівчини – це комплімент, для мене – ні. На «Танцях з зірками» я хочу кинути виклик самому собі і танцювати з партнеркою вищою за себе.

войтенко пара фото

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖАктор Костянтин Войтенко розказав про образи, які хоче втілити в «Танцях з зірками», назвав найпрофесійніших колишніх учасників та згадав про поради дружини-танцівниці

У першому ефірі пара станцювала повільний вальс, який не вразив суддів. Влад Яма сказав, що йому потрібен час, щоб звикнути до подібного тандему. «Чоловік, який постійно запізнюється через різницю в кроках», – зазначила після другого ефіру Катерина Кухар, коли пара станцювала самбу. Проте Войтенко впевнено зустрічав критику:

Агов, мені складно дуже, але хочу довести собі, що всі комплекси, стереотипи тільки в голові. І людина з юнацьким обличчям – вже давно справжній чоловік. І хоч я такий маленький, я все-таки можу бути на паркеті.

войтенко пара фото

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖУчасник "Танців з зірками" Костянтин Войтенко про перші складнощі на шоу (ВІДЕО)

І у третьому ефірі Войтенко таки довів, що може і має рацію, адже його контемп вразив не лише глядачів, а й суддів, які своїми оцінками віддали парі Войтенко-Маланчук першість у турнірній таблиці. Костянтин отримав першу вісімку на проєкті і визнання від суддів.

«Якщо на першому тижні я казав, що ваша пара мені трохи дивна, на минулому я почав звикати, то сьогодні мені все одно – якого ви зросту, якої ви статі…. Я просто був з вами на паркеті кожну секунду…», — Влад Яма.

танці з зірками фото

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ«Я все життя ненавидів батька», — Костянтин Войтенко відверто розповів про особисту драму у родині

«Ти – гігант, я не знав, хто з вас професіонал», – зазначив Чмерковський і порадив вже полишити розмови про зріст.

Дивіться танець, який так вразив суддів:

Минулого, четвертого ефіру, пара дещо понизила свій результат у турнірній таблиці, поступившись першістю Ользі Харлан і Дмитру Дікусару та парі Lida Lee і Олексія Базели. Сексуальне ча-ча-ча не вразило суддів.

Хореограф-постановник Костянтин Гордієнко зазначав, що є певні елементи підтримки, які непросто зробити через зріст. Проте це аж ніяк не бентежить партнерку Войтенко, Роксоляну Маланчук:

Ми складнощів з Костею не боїмося, готові до топу турнірної таблиці та будемо йти до кінця.

войтенко пара фото

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕСімейна драма на «Танцях з зірками»: Костянтин Войтенко намагається врятувати шлюб

«Рокса – мій джекпот», — недарма зазначив  у минулому ефірі сам Костянтин.

Ось як про пару Войтенко-Маланчук відгукнулася головний хореограф шоу «Танці з зірками» Олена Шоптенко:

Шоптенко

Це дуже крутий хід, який придумала Олена Коляденко! Такого не було жодного разу за всі сезони шоу. Для мене, як для хореографа, це настільки круто, бо це такий класний матеріал –  можна придумати стільки цікавих фішок. Це дуже творчо і несподівано. Відповідно, це цікаво.

Продовжимо стежити за танцювальною історією головного паркету країни вже в неділю 3 жовтня о 21:00.
Нагадуємо, що подивитися наживо виступи улюблених пар можна, придбавши квитки за посиланням – тисни на зображення:

купити квитки на танці з зірками

Новини по темі