Катерина Кухар у мультяшному купальнику ніжиться в променях сонця (фото)

Танці з зірками
Катерина Кухар у мультяшному купальнику ніжиться в променях сонця (фото) | 1+1

Зірка насолоджується теплим бабиним літом.

Поділитися:

Хто б міг подумати, що в середині жовтня осінь потішить нас по-літньому теплими днями. Поки сонце ще пестить гарячими променями, суддя «Танців з зірками» Катерина Кухар вирішила насолодитися ним на зиму вперед. Так, прима опублікувала світлину, на якій приймає сонячні ванни в яскравому купальнику із мультяшною красунею Джессікою Реббіт.

Фото: instagram/ekaterinakukhar_official

Осінь – це пора, аби розквітнути знову, – пригадала балерина рядки Пушкіна і додала. – З цими сонячними променями нам це вдалося.

Катерина потішилася, що погода подарувала їй можливість добре відпочити перед напруженим тижнем. Саме сьогодні стартує міжнародний фестиваль Ballet Open Space, у якому прима братиме участь разом із зірками світового балету.

Катерина Кухар – не єдина, хто насолоджується бабиним літом. Так, днями Настя Каменських і Потап показали, як разом провели вікенд на природі.

Нагадаємо, що нещодавно Катерина Кухар офіційно вийшла заміж. У прямому ефірі «Танців з зірками» прима разом із чоловіком виконала перший танець молодят. Пригадай, як це було:

До речі, сезон танцювального шоу у розпалі, і учасники чекають на твою підтримку. Голосуй у додатку 1+1 video, щоб врятувати улюблену пару від вильоту. Один «суперголос» у додатку 1+1 video дорівнює восьми смс!

Більше про Катерину Кухар читай на нашому сайті:

1. Косуха і камуфляжні штани: Кухар показала свого модного сина

2. Через що Катерина Кухар конфліктує з чоловіком

3. Битва образів: Катерина Кухар та Анджеліна Джолі в ролі Малефісенти

4. Надихнулася MARUV? Катерина Кухар вдягнула латекс

5. Влад Яма пристрасно поцілував Катерину Кухар (відео)

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі