"Там, де вже можна було впасти від втоми, вони тільки розігрілись" — Дмитро Каднай про Артура Логая та Анну Кареліну, а також про спілкування поза проєктом з Аліною Лі

Танці з зірками
Дмитро Каднай про суперфінал "Танці з зірками": музична підтримка Логая та його життя після проєкту

Дмитро Каднай поділився своїми враженнями від виступу з Артуром Логаєм у суперфіналі, а також розповів деталі свого життя після проєкту.

Поділитися:

Співак та учасник "Танців з зірками" Дмитро Каднай розповів, які у нього були відчуття від повернення на паркет у якості співака, чи спілкуються вони з Аліною Лі та як зараз проходять його будні. До речі, вже відомо ім'я переможця шоу. Для того, аби дізнатись, хто це, натисніть на посилання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Моя мама 10 років ходила в одній і тій же куртці, щоб я міг займатися музикою", – Дмитро Каднай розповів про маму у Вечір Кумирів на "Танцях з зірками"

Каднай Аліна Лі

Як розповіла пара, вони неймовірно сумували за паркетом. Дмитро Каднай зазначив: 

Лишень тільки подумати, скільки праці вкладено. Цей час пролетів непомітно, як клацання пальців, як один день. Наче тільки вчора на кастингу встали в пару, а вже фінал. Сумно це усвідомлювати, але водночас дуже приємно. Тому що це неймовірний досвід, його ні з чим неможливо порівняти. Ми за це неймовірно вдячні. Ми на суперфіналі потанцювали декілька разів. Я дуже хотів згадати вальс, який ми танцювали. На 25 спробу у нас вийшло, бо ми обидва трохи забули. Таке приємне відчуття — встати у пару знову. 

Його партнерка Аліна Лі зізналася, що "Танці з зірками" кардинально змінили її будні:

Я зрозуміла, що життя може бути іншим, і ритм життя може бути таким активним, що це не передати словами. Зараз я повернулась у свої "мамські будні", чому теж рада, якщо чесно. 

Аліна Лі

Чи продовжують Каднай та Аліна Лі спілкування поза проєктом? Розповіли:

Ми підтримуємо відносини. Нещодавно у мене був День народження і Аліна щодня мені писала, скільки залишилось до нього часу. Розпочала вона це робити за місяць. 

Аліна Лі Каднай

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖПартнерка Кадная поділилася сімейними фото: рік тому Аліна Лі стала мамою

За кого пара вболівала у суперфіналі? Каднай розказав:

Взагалі складно сказати, за кого ми вболівали. Ми хотіли підтримати кожну пару. Це просто божевільні трудівники, у них неймовірна віддача. Ніхто не здався, не зробив крок назад. П'ять танців, так п'ять танців. Не спати, не їсти? Добре. Це настільки гідне поваги для мене. В голдрумі у нас є телевізор, я дивлюсь і у мене трохи навіть сльози накочуються, тому що я пишаюсь. Мені дуже подобається спостерігати. Я кожного знаю, пам'ятаю зростання на проєкті кожного та щиро в шоці, який у нас класний фінал.

У суперфіналі гурт KADNAY музично підтримував Артура Логая та Аню Кареліну. Чому саме цю пару? Дмитро пояснив:

Вони скажені з першого ефіру. Пам'ятаю, коли тільки побачив їх у тренувальній залі, у мене просто голова вибухнула. Там, де вже можна було впасти від втоми, вони тільки розігрілись. У них крейзі енергетика, вони дуже близькі енергетично, вони обидва вибухові, їм потрібно мати результат тут і зараз. Вони як одне ціле. Це було потужно. 

Логай Кареліна

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми перемогли, тому що люди вірили в нас і вірили нам", — Анна Кареліна дала ексклюзивне ІНТЕРВ'Ю (кастинг, танці, підтримки, костюми та конкуренти)

Каднай зізнався, що дуже сумував за музикою під час участі у "Танцях з зірками", тому він задоволений тим, що співав у суперфіналі:

Це було чудово, це моя улюблена справа. Мені це потрібно було. Протягом "Танців з зірками" бракувало музики. Ми збирались з хлопцями грати, але це було дуже рідко. Зараз весь вільний час присвячую музиці. Ми записали спільну пісню з Лідою Лі. Впродовж проєкту зрозуміли, що ми теж дуже схожі енергетично, обидва трохи crazy. Ніколи гурт KADNAY не мав фіти, ми відтягували це, наскільки можливо. Тут ми відчули, що: "Так, це воно". Записали демо варіант. Він настільки усіх качав! 

Дивіться відео з бейстейджу, аби дізнатись подробиці: 

Новини по темі