Ольга Харлан та Дмитро Дікусар про «Танці з зірками»: «Ми отримали приз глядацьких симпатій»

Танці з зірками
Ольга Харлан та Дмитро Дікусар про участь у Танцях із зірками

Ольга Харлан та Дмитро Дікусар розповіли про свій шлях на "Танцях з зірками" .

Поділитися:

28 листопада відбувся фінал "Танців із зірками". Ольга Харлан та Дмитро Дікусар посіли друге місце. Щоб подякувати та поспілкуватися зі своїми прихильниками, які вболівали за пару протягом 13 тижнів, Ольга та Дмитро вийшли в прямий ефір та відповіли на найпопулярніші запитання підписників.

Про фінал та Кубок

Ольга Харлан розповіла про своє враження від результатів шоу:

"Я дуже рада, що ми пройшли всі 13 ефірів, нам вдалося станцювати всю бальну програму і навіть більше. Головна нагорода в тому, що ми дійшли до кінця".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ольга Харлан прокоментувала друге місце в "Танцях з зірками": перші слова після шоу результатів (ЕКСКЛЮЗИВ)

Хоча перемогу здобула інша пара, Ольга розповіла, що не залишилася без Кубку:

"Я виграла Кубок світу — за підсумками сезону я перша шаблістка світу, незважаючи на провал у Токіо. Нагородження було 27 числа, а фінал танців 28. Тому на нагородження я не поїхала".

Дмитро Дікусар про друге місце та виграш Артура Логая та Анни Кареліної каже:

"Артур доклав величезних зусиль для перемоги. Я радий, для Артура це важлива перемога. Якщо цей кубок змінить його життя на краще, то супер. Ми отримали приз глядацьких симпатій. Між кубком і вашими серцями я оберу ваші серця. І хочу сказати, що не в поодиноких перемогах суть, треба виграти бій під назвою життя".

Дивіться самбу від Ольги Харлан та Дмитра Дікусара:

Про Костянтина Войтенка

Оля Харлан розповіла, чому насправді Костянтин Войтенко розлютився після того, як судді віддали 3 бали за танго Логаю та Кареліній:

"Костя дуже розлютився, бо йому дуже сподобалося наше танго, і він вважав, що 3 бали повинні були бути наші. Він не за себе розлютився, а за нас. Костя дуже адекватна людина, просто його емоції проявилися в ефірі".

Дмитро Дікусар додав:

"Він дуже гідно все пройшов, цей весь шлях. Це класний, сформований артист від голови до п'ят. Войтенко — інтелігентна, збалансована людина, у нього просто загострене відчуття справедливості".

Дивіться танго на виживання на Танцях з зірками:

Про кастинг на "Танці з зірками"

Про кастинг учасників "Танців з зірками" Ольга Харлан розповідає:

"Олена Коляденко спочатку мені сказала, що хоче, щоб я спробувала танцювати з Дімою. Я дуже зраділа і не зрозуміла, за що мені така честь" (сміється).

А Дмитро Дікусар про це розповів цікаву історію:

"Кастинг на участь у “Танцях з зірками” збігся в даті якраз з Трійцею. У нас у сім'ї традиція: їхати всією родиною у Вінницьку область на “землю предків”. Я сказав Олені Коляденко, що не можу бути на кастингу, бо сім'я для мене понад усе. І Олена зробила мені 2 подарунки: взяла в проєкт без кастингу і сказала, що дасть найкращу партнерку. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олена Коляденко згадала перші кастинги на «Танцях з зірками» з Ольгою Харлан: «З її появою в залі стало світліше!»

Про танці

Ольга Харлан розповідає:

►Цього сезону ми попрацювали з найкращими з найкращих професіоналами. Це велика команда: режисери, стилісти, хореографи, сценаристи!

►Діма ставив більшість наших танців. Мені дуже сподобалося танцювати в тріо з Анною Різатдіновою, так само, як і з Сантою Дімопулос. Нас порівнювати немає сенсу, я далека від гімнастики і у мене немає танцювального досвіду. Але я отримувала задоволення від спілкування з ними, хоч танцювати втрьох дуже важко.

►За останній танець у сезоні судді нам поставили 9 балів: думаю, швидше за все, у нас були помилки, мабуть, їх вразили більше інші номери.

Дмитро Дікусар теж згадує:

"Танго з Максом Чмерковським та Олею було смачним, це було танго нуево (нове, сучасне виконання аргентинського танго - прим. авт.). Було дуже важко, Оля була "слизька", як мило, через комбінацію води та гриму".

Оля Харлан доповнює:

"Якщо танцювати, то тільки з Дімою. З Джіджі я танцюватиму інші танці. Я танцюю тільки з Дімою і з Чмерковським, і води мені побільше (сміється)".

А Дікусар їй відповів:

"Олю, ти можеш розраховувати на мене як на друга завжди. Хороші люди не губляться".

Про плани на майбутнє

Ольга Харлан розповідає:

"У суботу я нарешті відлітаю в Італію і буду перебувати з Джіджі. Буду тренуватися, не хочу втрачати форму, мені ця фізична форма подобається більше, ніж моя звичайна. Почну займатися фехтуванням. Трішки, щоб не сильно стрибати в нього з головою. Новий рік святкуватимемо в Італії. У Джіджі зараз сезон змагань. Я під час генпрогону дивилася онлайн-трансляцію його бою".

Дмитро Дікусар каже:

"Коли я не танцюю, я не можу горіти, сяяти. Я просто буду нещасний. Тому навіть якщо я сяду в суддівське крісло, це "не посадить" мене, як танцюриста. Я хочу зняти передачу для людей, зробити маленьке диво. Зроблю гарний продукт і покажу людям. У мене є мрії, про які я вам поки що не розповім. Вони пов'язані з танцями".

Дивіться танго від Ольги Харлан та Дмитра Дікусара:

Новини по темі