Кухар і Сіско не всиділи на місці під час хіп-хопу Різатдінової на «Танцях з зірками»

Танці з зірками
Катерина Кухар і Франсіско Гомес не всиділи на місці під час хіп-хопу Різатдінової на «Танцях з зірками»

Такого навіть Чапкіс ще не бачив.

Поділитися:

Уже доброю традицією «Танців з зірками» стає першість Анни Різатдінової та Олександра Прохорова в турнірній таблиці. Минулої неділі вони вже вшосте обігнали всіх конкурентів і стали головними претендентами на перемогу. Ба більше, вкотре пара здобувала максимальну кількість балів. Хоча судді і глядачі сумнівалися, чи підкориться Анні хіп-хоп, учасники викликали суцільний захват бездоганним виступом під хіт MONATIKа «LOVE IT ритм».

Красуня-гімнастка стала небезпечною конкуренткою для зіркових учасників. Та у щоденнику «Танців...» вона зізналася, що на проекті веде боротьбу передусім із собою. Нещодавно їй довелося пережити болісне розлучення з коханою людиною – бізнесменом і депутатом Олександром Онищенком. Тож танцювальне шоу стало для Анни шансом проявити себе.

Зараз я хочу довести йому, що все зможу сама. І нехай колишні шкодують про те, що вони втратили, – поділилася зірка.

Як справжня спортсменка, вона впевнено крокує до своєї мети. Від її запального хіп-хопу не всиділи у суддівських кріслах навіть Катерина Кухар і Франсіско Гомес. Після виступу Анни й Олександра прима вигукнула «Дайте нам ударних!» і разом із Сіско повторила рухи учасників. Такого повороту не очікував навіть Чапкіс:

Я багато чого бачив у житті. Та щоб прима-балерина танцювала хіп-хоп… – захопився суддя.

Як це було – дивись у відео:

Нагадуємо, що учасники шоу чекають твоєї підтримки. Голосуй у додатку 1+1 video, щоб врятувати улюблену пару від вильоту. Один «суперголос» у додатку 1+1 video дорівнює восьми смс!

Читай найцікавіші новини з паркету «Танців з зірками»:

1. Тіна Кароль повторила образ всесвітньо відомої співачки

2. 89-річний Чапкіс вразив самбою у прямому ефірі «Танців з зірками»

3. Конкурентка Осадчої? Кухар вподобала неординарний аксесуар для волосся

4. MONATIK дозволив собі трохи фривольностей під час виступу на «Танцях з зірками»

5. Людмила Барбір здивувала шпагатом на паркеті «Танців з зірками»

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі