Людмила Барбір здивувала шпагатом на паркеті «Танців з зірками»

Танці з зірками
Людмила Барбір здивувала шпагатом на паркеті «Танців з зірками» | 1+1
Фото: Ростислав Ріпка

У дев'ятому ефірі учасники дістають уже всі приховані козирі.

Поділитися:

Цієї неділі, 20 жовтня, минув уже дев'ятий ефір вибухового сезону «Танців з зірками». Цей вечір прозвали найбільш «мімімішним» – а все тому, що учасники вийшли на паркет із маленькими танцівниками і згадали, як і самі були дітьми.

На жаль, наприкінці ефіру паркет назавжди залишила яскрава пара Людмила Барбір і Дмитро Жук. Ні глядачі, ні сама ведуча «Сніданку з 1+1» не були готові до такого повороту – вона не стримала сліз під час прощальних слів. І все ж, талановита учасниця пройшла довгий шлях на проекті, тож у дев'ятому ефірі їй було що показати.

На один вечір пара уявила себе багатодітною мексиканською сім'єю і станцювала запальну самбу. І просто посеред танцю Людмила Барбір легко сіла на поздовжній шпагат, чим вразила шанувальників і Катерину Кухар. Суддя зрозуміла, що такий сміливий крок – це спроба перетанцювати конкурентку Анну Різатдінову, і визнала досягнення ведучої, нагородивши її медаллю.

Пригадай останній танець Людмили Барбір і Дмитра Жука на паркеті «Танців з зірками»:

Нагадуємо, що учасники шоу потребують твоєї підтримки. Голосуй у додатку 1+1 video, щоб врятувати улюблену пару від вильоту. Один «суперголос» у додатку 1+1 video дорівнює восьми смс!

Більше цікавого про Людмилу Барбір читай на нашому сайті:

1. Смачний «кекс»: Людмила Барбір у боді відверто станцювала з Женею Котом

2. Барбір розчулила історією про серйозну хворобу мами

3. Неля Шовкопляс в образі Адель, а Людмила Барбір перетворилась на Джолі: Незвичне дефіле зірок 1+1

4. «Друзям» 25 років: Людмила Барбір і Руслан Сенічкін розповіли, за що полюбили культовий серіал

5. Людмила Барбір: «Мені стало цікаво побачити себе іншу»

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі