Легенда «Танців з зірками» Григорій Чапкіс стане постійним суддею проекту

Танці з зірками
Легенда «Танців з зірками» Григорій Чапкіс стане постійним суддею проекту | 1+1

Чому творці шоу зважилися на такий крок посеред сезону.

Поділитися:

Вже цієї неділі о 21:00 на телеканалі 1+1 відбудеться дев’ятий прямий ефір «Танців з зірками». На глядачів та учасників проекту чекає великий сюрприз – у проекті з’явиться четвертий постійний суддя. Ним стане видатний балетмейстер та Народний артист України, 89-річний Григорій Чапкіс, який минулої неділі став запрошеним суддею. Після ефіру учасники зізнавалися, що коментарі Григорія Миколайовича найбільше мотивували їх, а соціальні мережі проекту заполонили повідомлення із проханням бачити балетмейстера частіше:

«Людина, яка має бути в журі на постійній основі – це Чапкіс»; «Так цікаво було послухати про історію кожного танцю, та які основні фігури мають у ньому бути»; «Він наймудріший, цікавий, та справедливий»; «Окреме «дякую» за Чапкіса. Такий інтелігентний чоловік. Браво»; «Це реально легендарна людина»; «Мені здається, студенти на його лекціях сидять з відкритими ротами, так цікаво він розповідав про історію танців».

Керівник напрямку розважальних проектів «1+1 Продакшн» Володимир Завадюк прокоментував повернення Григорія Чапкіса: «Він два сезони стежив за нашим шоу, і для нього було великою несподіванкою, коли ми зателефонували та запропонували зайняти місце судді. Для нього танці – це життя, і він справжня квінтесенція нашого проекту. Глядачі були раді знову побачити Григорія Миколайовича, адже за ці роки дуже скучили за ним. Тисячі людей після ефіру просили залишити його постійним суддею, а ми завжди прислухаємося до їхньої думки. Крім того, повернення балетмейстера у проект відобразиться й на наших учасниках. Вони почнуть готуватися ще прискіпливіше, адже знають, що Чапкіс не допустить жодних помилок у класичній бальній хореографії».

Минулої неділі Григорій Чапкіс дуже пройнявся атмосферою шоу: «Я щасливий, що буду й надалі допомагати учасникам вдосконалювати хореографію, і зроблю все, щоб оцінки були справедливими, а проект залишив глибокий слід в серцях глядачів. Для мене «Танці з зірками» – найкраще шоу, яке популяризує хореографію та культуру танців. Десять років тому проект дав мені багато життєвого досвіду. Тому зараз стати постійним суддею шоу – велика честь та відповідальність. Всього за 2-3 хвилини потрібно оцінити музичність, ритмічність, виразність, відповідність костюма, музики, акторську майстерність і поставити справедливу оцінку, від якої залежатиме подальша доля учасників на проекті. Я не можу схибити і маю бути максимально об’єктивним, аби не втратити авторитет. За моїми діями спостерігають і студенти, яким я постійно нагадую про бальні канони».

Нові запальні виступи від учасників «Танці з зірками» ти побачиш 20 жовтня о 21:00 на каналі 1+1. А придбати квитки на генеральні репетиції та прямі ефіри можна за посиланням.

А поки що пригадай, як Григорій Чапкіс запалив паркет минулої неділі:

Нагадаємо, що зірки «Танців…» чекають твоєї підтримки. Голосуй у додатку 1+1 video, щоб врятувати улюблену пару від вильоту. Один «суперголос» у додатку 1+1 video дорівнює восьми смс!

Більше цікавого про танцювальне шоу дізнавайся на нашому сайті:

1. Аж Чапкіс встав: Різатдінова вразила запальною самбою

2. Олена Кравець потролила свою участь у «Танцях з зірками» 

3. Потап і Кухар вразили чуттєвим виступом у прямому ефірі «Танців з зірками»

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі