Леся Нікітюк випустила гумористичне відео «Йду на Танці»

Танці з зірками

Відома ведуча вийде на паркет танцювального шоу.

Поділитися:

Сьогодні в рамках #танціззіркамиchallenge, естафети учасників нового сезону проекту Танці з зірками, стало відомо ім'я ще однієї зірки, яка вийде на знаменитий паркет 26 серпня в 21:00 на телеканалі 1+1. Телеведуча Леся Нікітюк на своїй сторінці в соціальній мережі опублікувала відео, в якому прийняла #танціззіркамиchallenge, погодившись стати учасницею проекту, а також кинула виклик ведучому бекстейджу минулого сезону шоу Артему Гагаріну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Michelle Andrade розповіла, чим вразить на Танцях з зірками (відео)

 

Чи приймуть виклик Артем Гагарін і Оксана Марченко, а також з ким із професійних танцюристів вийде на паркет Леся Нікітюк, глядачі телеканалу 1+1 дізнаються незабаром.

Уже прийняли виклик вийти на знаменитий паркет грузинський красень Іраклі Макацарія, телеведуча Маша Єфросиніна, всесвітньо відомий боксер Денис Берінчик, майстер спорту зі спортивної аеробіки і тренер Аніта Луценко, гуморист і тренер Ліги сміху Ігор Ласточкін, солістка групи НеАнгели Слава Камінська, актор Павло Вишняков, україно-болівійська співачка Michelle Andrade, ресторатор Микола Тищенко та співачка Злата Огнєвіч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасник Танців з зірками Ігор Ласточкін: «Заради перемоги я готовий експериментувати»

Нагадаємо, в новому сезоні збільшиться кількість прямих ефірів та зірок-учасників у порівнянні з минулим роком. Цієї осені глядачі зможуть голосувати за 14 зіркових учасників та насолоджуватись їхніми запальними танцями на паркеті. Також стало відомо, що в якості танцівника нового сезону Танців з зірками виступить фіналіст американських Dancing with the stars і номінант премії Emmy Дмитро Чаплін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Єфросиніна пригадала, як танцювала на шкільній дискотеці (відео)

За правилами проекту, професійні танцюристи складають пари українським зіркам, які на очах у телеглядачів під час прямих ефірів повинні продемонструвати свої танцювальні здібності. Виконання танцювальних композицій оцінюють телеглядачі і професійне журі, до складу якого увійшли улюбленці публіки: тренер Голосу. Діти MONATIK, прима-балерина Національної опери Катерина Кухар, а також хореограф Влад Яма. Ведучим сезону стане Юрій Горбунов.

Новини по темі