Макс Чмерковський розказав історію знайомства з дружиною та відкрив таємницю низьких оцінок у першому ефірі «Танців з зірками»

Танці з зірками
Макс Чмерковський про свою історію кохання та про низькі оцінки в Танцях з зірками

До студії «Сніданок. Вихідний» завітав новий суддя «Танців з зірками» Макс Чмерковський. Якими подробицями особистого життя він поділився з глядачами?

Поділитися:

Макс Чмерковський завітав сьогодні до шоу «Сніданок. Вихідний». Він поділився враженнями від першого ефіру «Танців з зірками» та розповів про свою сім’ю й історію кохання. Разом з ведучими він приготував смачну і поживну страву – пасту у сливовому соусі.

Макс Чмерковський

Макс Чмерковський зізнався, що дуже любить органічну їжу і українські страви, і навіть мріє про власну ферму в США. Суддя «Танців з зірками» говорить:

Я вже знайшов, де в Малібу зроблю свій курятник.

Наразі дружина і син Максима знаходять у США, а він до них літає між ефірами. Зізнається – перевезти їх сюди на період «Танців з зірками» не хоче, адже в Малібу зараз набагато тепліше, ніж в Україні. Минулого місяця через гастролі він не бачив сина 20 днів поспіль, і дуже за ним скучив. Тому поки буде літати, щоб не розлучатися дуже надовго. Макс розповідає:

Вони мене відпускають, але я не можу себе налаштувати на тривалу відсутність. Дуже сумую, хочу насолоджуватися спілкуванням з ними. Тому поки літаю. Взагалі карантин та пандемія показали нам, що треба насолоджуватися рідними тут і зараз, не жити завтрашнім днем.

Дивіться, що Максим Чмерковський розповідає про життя в Америці та про участь у "Танцях з зірками":

Макс Чмерковський розповів про свою історію кохання з дружиною, танцівницею Петою Маргатройд. Вони познайомилися на Бродвеї, Пета була зіркою шоу, а Макс – запрошеною зіркою. На той момент обидва були у стосунках, але зрозуміли, що мають сильні почуття одне до одного. Чмерковський говорить:

Одразу стало зрозуміло, що це кохання. Після першої зустрічі ми були у стосунках рік, після цього розійшлися, але згодом возз’єдналися. Перший наш розрив Пета мені досі згадує. Насправді, тоді я вчинив, як типовий чоловік – злякався сім’ї та серйозних стосунків. Зараз ми дуже щасливі, у нас є син Шай, якого ми обожнюємо.

Розповів Макс Чмерковський і про перший ефір «Танців з зірками». Він зізнається – був вражений дуже високим рівнем українського шоу. А щодо низьких оцінок парам суддя розкрив таємницю:

Я запропонував, й інші судді зі мною погодилися, що в першому ефірі варто встановити максимально високий бал за виступ, щоб парі було куди рости, розвиватися. Тож в минулому ефірі «дах» оцінок був бал «7».

Дивіться відео танцю-відкриття першого сезону "Танців з зірками", в якому свою майстерність демонструють і судді:

Макс Чмерковський зізнається – навіть якщо й має вже фаворитів, то про них не розкаже, бо суддя повинен бути максимально нейтральним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий суддя шоу «Танці з зірками» Макс Чмерковский: «Григорій Чапкіс – приклад, на який варто рівнятися»

Дивіться шоу «Танці з зірками» щонеділі о 21:00 на каналі 1+1. Квитки на ефіри та репетиції можна придбати, натиснувши на зображення:

Танці квитки

Новини по темі