Маленька дочка Катерини Кухар не пустила її до бутика (кумедне відео)

Танці з зірками
Дочка Катерини Кухар не пустила її до бутика (кумедне відео) | Зіркове життя | 1+1

Мамо, зупинися!

Поділитися:

Суддя «Танців з зірками» Катерина Кухар насолоджується відпочинком у Лас-Вегасі. Прима-балерина відвідує знакові місця атмосферного міста і не відмовляє собі в шопінгу, який так любить. Однак рідні зірки балету, певно, трохи стомилися від походів магазинами. Тому підтвердження — кумедне відео, що з’явилося в Instagram Stories Кухар. Чоловік Катерини Олександр Стоянов зняв, як їхня маленька донька Настя не пускає свою маму до бутика.

Джерело: @ekaterinakukhar_official

Чим закінчилася ця історія наразі не відомо. Проте відомо, що прима любить купувати гарні речі та свого часу навіть мала через цю «пристрасть» борги. Детальніше про це читайте за посиланням.

Нагадаємо, Анастасія — молодша дитина Катерини й Олександра. Також пара виховує сина Тимура. Цікаво, що доньку вони показують публіці вкрай рідко. До речі, нещодавно Кухар і Стоянов влаштували таємне весілля. Подробиці дізнавайся у відео:

Також зазначимо, що глядачі 1+1 побачать Катерину Кухар не лише у «Танцях з зірками», а й у новому серіалі «Великі Вуйки», де балерина постане в несподіваній ролі.

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

1. Катерина Кухар зізналась, що її збуджує в чоловіках

2. Кухар опублікувала фото із сином – і він дуже на неї схожий

3. Розтяжка, як у балерини – в домашніх умовах: Секрети Катерини Кухар

Новини по темі