Маша Єфросиніна зворушила світлиною з маленьким сином

Танці з зірками
Маша Єфросиніна показала зворушливе фото з сином

Фото замиловує щирістю.

Поділитися:

Відома ведуча, учасниця нового сезону Танців з зірками Маша Єфросиніна поділилася з прихильниками зворушливою світлиною. У своєму Instagram вона виклала знімок із маленьким сином Олександром. Хлопчик цілує маму у щічку, а Маша «тане» від ніжності та любові. До речі, на фото ведуча постає без макіяжу.

«Повернувся мій син із моря! Каже, захопився там найкрасивішою дівчинкою. Звуть Катя. І їй всього лише... 20 років», - підписала знімок щаслива мама.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Єфросиніна пригадала, як танцювала на шкільній дискотеці (відео)

Раніше Маша Єфросиніна розповіла 1plus1.ua, що дуже любить танцювати з сином удома. І зараз хлопчик дещо болісно сприймає те, що мама проводить із ним менше часу, адже готується до Танців з зірками. Подробиці дивіться у відео.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маша Єфросиніна зізналась, як чоловік відреагував на її участь у Танцях з зірками

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 фактів про Машу Єфросиніну, які відкриють її по-новому

Нагадуємо, що 26 серпня 2018 на 1+1 стартує новий сезон Танців з зірками. Наразі лишається інтригою, з ким у парі вийде на паркет Маша Єфросиніна.

Суддями танцювального шоу стали тренер Голосу. Діти MONATIK, прима-балерина Національної опери Катерина Кухар, а також хореограф Влад Яма. Стежте за нашими новинами, щоби бути в курсі всіх вражаючих подій яскравого шоу!

Новини по темі