"Я щаслива, що моє весілля відбулось в Україні", — Іванна Онуфрійчук розповіла про свою розкішну весільну церемонію (ЕКСКЛЮЗИВ)

Танці з зірками
Іванна Онуфрійчук ексклюзивно для 1+1 розповіла про свою розкішну весільну церемонію

Сьогодні, 11 листопада, ведуча голд руму «Танців з зірками» та випускниця «Медіашколи 1+1» Іванна Онуфрійчук офіційно уклала шлюб з казахським бізнесменом на ім’я Алмаз.

Поділитися:

Вперше закохані влаштували весілля наприкінці лютого на Мальдівах, проте офіційно планували побратися влітку. Карантинні обмеження внесли свої корективи і ось вже восени, в день з так званою дзеркальною датою — 11.11, відбулася така очікувана для закоханих весільна церемонія. Обітниці пара дала в одному з сучасних приватних Рагсів Києва. Іванна Онуфрійчук розповідає:

"Я щаслива, що моє весілля відбулось в Україні. Заради нашого свята прилетіли найрідніші люди Алмаза — для мене було дуже важливим показати красу своєї Батьківщини, якою я пишаюся". 

Розкішна церемонія проходила у білосніжній залі, щедро прикрашеній декором із червоних квітів, у романтичному світлі канделябрів.

"Розділити нашу урочисту радість ми запросили 80 найближчих для нас людей. Я зворушена тим, що наші гості об‘єдналися у велику родину. І, звичайно, я безмежно щаслива, що тепер ми з коханим офіційно стали сім‘єю", — розповідає Іванна.

Онуфрійчук весілля

Роль конферансьє зіркової церемонії взяв на себе ведучий другого сезону шоу «Маскарад» та інфотейнмент-шоу «Твій день» Тімур Мірошниченко.

«Це була одна з найзворушливіших церемоній, які я вів. З Казахстану на весілля прилетіло багато рідних та друзів Алмаза. Молодята хвилювалися, тому що для Іванни було дуже важливо, щоб все пройшло чуттєво та красиво, а головне — на її Батьківщині. Не можна не сказати і про сукню нареченої. Це був найдовший шлейф, який я тільки бачив у житті», — сказав ведучий весільної церемонії Тімур Мірошниченко. 

Весільні сукні Іванни Онуфрійчук і справді були вражаючими: створені з використанням ексклюзивного мережива довжиною понад 35 метрів, для оздобленння було використано 6 видів бісеруз агальною вагою понад 2 кілограми, 4 кілограми справжнього кришталю,3000 цирконів у діамантовому огранювуванні та кілограм справжніх перлів.

"Для весільних урочистостей я обрала 3 сукні від брендів, яким довіряю: від FROLOV та дві від Adamaris. Вони усі казкові!" — коментує наречена. 

Онуфрійчук фото

Новини по темі