Міняю партнера: Учасники Танців з зірками станцюють із конкурентами

Танці з зірками
Міняю партнера: Учасники Танців з зірками станцюють із конкурентами
1plus1.ua

На учасників проекту чекає справжнє випробування, з яким зможуть впоратись тільки найсильніші.

Поділитися:

У межах шостого випуску Танців з зірками, що відбудеться цієї неділі Наталя Могилевська, Ахтем Сеітаблаєв, Надя Дорофєєва, Дмитро Комаров, Юрій ТкачЮрій Ткач зізнався, на скільки кілограмів схуднув завдяки танцям та Сергій Бабкін на один тиждень обміняються партнерами та вже через декілька днів вийдуть на головний паркет країни з танцівниками, які складали пари їхнім конкурентам у шоу. Як відреагують учасники на несподівані зміни, та якими будуть новоутворені пари стане відомо тільки під час прямого ефіру «Танців з зірками» цієї неділі.

Зазначимо, що схема шоу результатів досі тримається у таємниці: з яким зі своїх партнерів одна з зірок покине проект – невідомо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Боротьба за Могилевську: Ігор Кузьменко порадив Владу Ямі забути про стосунки з його 

Тим часом, Олена Шоптенко, Олександра КучеренкоКучеренко поцілувала Комарова у прямому ефірі, Євген Жук, Ігор Кузьменко, Ілона Гвоздьова та Сніжана Бабкіна вже почали тренування та не приховують своїх переживань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Партнер Наді Дорофеєвої прокоментував їхні стосунки поза паркетом

 

Наступний ефір буде дуже несподіваними. Не тільки для глядачів, але й для мене, - написала партнерка Дмитра Комарова Олександра Кучеренко у свої соціальних мережах.

 

Ми багато з чим впорались: з безкінечними репетиціями, недосипом, травмами, емоціями. Але те, через що нам доведеться пройти у наступному ефірі, чесно кажучи, сильно вибиває з колії. Але ми зможемо і з цим впоратись,  - підписала світлину у соціальних мережах Олена Шоптенко.

 

Нагадаємо, що минулого тижня за результатами суми балів суддівської трійки Влада Ями, Катерини Кухар, MONATIK та глядачів найменшу кількість балів отримала пара КамаліїПідкорила чоловіка: Камалія прокоментувала вибуття із шоу Танці з зірками та Дмитро Жук, тож залишила проект. 

Дивіться оновлені «Танці з зірками» щонеділі о 21.00 на телеканалі «1+1».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Замість Могилевської: Влад Яма зізнався, з ким повернувся би у «Танці з зірками»

Новини по темі