Надя Дорофєєва повернеться на паркет проекту Танці з зірками

Танці з зірками
У новому випуску Танців з зірками учасники повністю поринуть у світ дитинства і казок
1plus1.ua

Випуск пройде під темою «Танці з дітьми».

Поділитися:

Цієї неділі о 21:00 на телеканалі 1+1 відбудеться шостий прямий ефір оновленого проекту Танці з зірками. Випуск пройде під темою «Танці з дітьми». 9 пар, які залишилися на проекті, будуть виступати на паркеті з найталановитішими маленькими танцівниками країни.

Зірки повністю поринуть у світ дитинства і казок, щоб порадувати телеглядачів своїми спогадами з юності, дитячими фото і особистими історіями.

Цього разу компанію беззмінному ведучому проекту Юрію Горбунову на зірковому балконі складе фіналістка минулого сезону, солістка групи «Время и Стекло» Надя Дорофєєва. Артистка готується не тільки зустрічати учасників на балконі, а й виступати на паркеті як запрошена зірка разом з MONATIK. Дует обіцяє запалити танцмайданчик популярною піснею «Глубоко», яку вони нещодавно презентували публіці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іраклі Макацарія зізнався, що цінує у жінках

Для майбутнього ефіру Michelle Andrade з Женею Котом підготували танець в стилі фрістайл. Учасники поділяться своїми яскравими спогадами з дитинства та станцюють композицію, в якій з'явиться ще одна пара. Це будуть діти, що нагадуватимуть маленьку копію Michelle та її партнера.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хореограф чи танцівниця: Шоптенко зізналась, у якій ролі почувається краще

Руслан Сенічкін та Яна Цибульська виконають завзятий свінг і занурять глядачів у казку, в якій також з'явиться третій маленький герой. Іраклі Макацарія з партнеркою Яною Заєць своїм номером торкнуться теми батьківської опіки. Пара станцює на паркеті афро-джаз разом з юною танцівницею.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Леся Нікітюк станцювала нижній брейк

Нагадаємо, кожен ефір проект може залишити пара, яка набере найменшу кількість балів за оцінками суддей і за результатами глядацького голосування. Якщо у двох останніх пар у турнірній таблиці буде однаково низька сума балів по закінченню голосувань глядачів, тоді їх долю вирішуватимуть судді. Врятувати своїх зірок можна активним голосуванням шляхом смс і телефонних дзвінків.

Хто стане фаворитом шостого ефіру Танців з зірками, а хто покине проект, телеглядачам стане відомо в цю неділю, 30 вересня, о 21:00 на телеканалі 1+1.

Новини по темі