«Рік, який змінив моє життя» - п'ятий ефір Танців з зірками вразив драматичними історіями учасників

Танці з зірками
Учасники проекту Танці з зірками розповіли про переломний рік у своєму житті

Маша Єфросініна та Максим Леонов залишили зірковий паркет

Поділитися:

Темою п'ятого ефіру оновлених Танців з зірками на 1+1 став «Рік, який змінив моє життя». Зіркові учасники продемонстрували нові танцювальні композиції, в яких розповіли глядачам про переломні моменти, що трапилися одного разу в їх житті і мотивували досягти успіху.

Компанію беззмінному ведучому проекту Юрію Горбунову на зірковому балконі склав ведучий проектів «Інспектор. Міста» і «Король десертів» Володимир Остапчук. Виконання танців за традицією проекту оцінювали судді MONATIK, Катерина Кухар та Влад Яма.

Відкрив випуск номер, що торкнувся душі всіх глядачів. На сцену з зірками проекту вийшли танцювати маленькі учасники балету Wondercrew і люди похилого віку. Під пісню Queen «Show must go on» танцюристи показали лінію людського життя, яка починається з дитинства і закінчується зрілістю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аніта Луценко розповіла, як погладшала на 25 кг (фото)

Першими, хто занурив телеглядачів у зворушливу сімейну історію, стали Руслан Сенічкін та Яна Цибульська. Зірка Сніданку з 1+1 присвятив граціозний віденський вальс під пісню «Росте черешня в мами на городі» своїй мамі, чим зворушив серця багатьох жінок. Під час танцю глядачі підтримали пару, підсвітивши зал яскравими вогниками.

«Танець - це єднання небесних янголів. Дуже вдячні вам за зворушливий початок», - сказала Катерина Кухар, а MONATIK передав привіт своїй мамі.

Денис Берінчик і Катерина Белявська у своєму номері перетворилися в дворового хлопця і милу дівчину, станцювавши запальний хіп-хоп під популярну пісню Грибів «Тане лід». Крім того, всесвітньо відомий боксер поділився з глядачами подробицями свого минулого: виявляється, досягти успіху і вирватися з поганої компанії свого часу йому допоміг саме спорт.

«Подивіться, як ви завели зал. Всім шалено сподобалося. Ваш номер був пронизаний ностальгією. Сподіваюся, в під'їздах з'являться написи: «Берінчік + Белявська = перемога», - прокоментував MONATIK.

«Ваш хіп-хоп був кримінальним. Я бажаю вам такої ж підтримки від глядачів, якими були ваші підтримки під час танцю», - сказав Влад Яма.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рік, що змінив її життя: Леся Нікітюк розповіла про свій шлях до успіху

Ігор Ласточкін та Ілона Гвоздьова на цей раз здивували глядачів своєю яскравою появою. Пара вийшла на паркет у костюмах у вигляді величезного хот-дога і гамбургера. Таким чином, відомий гуморист згадав, як в юнацтві, щоб заробити трохи грошей для своєї сім'ї, роздавав листівки на вулиці, працював офіціантом і навіть вантажником. Станцювавши запальну ча чу під пісню Daft Pank «Get Lucky», пара отримала багато компліментів від суддів.

 «Під костюмом сосиски ви приховували реальну форму бальника-відмінника. Повинна зауважити, що ви сьогодні з Ілоною не на жарт розтанцювалися. Ілона навіть, напевно, забула про свого минулого партнера», - сказала Катерина Кухар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ігор Ласточкін зворушив історією про важке дитинство

Іраклі Макацарія та Яна Заєць своїм танцем підняли соціально важливе питання. Пара присвятила номер людям, які втратили свої домівки під час війни на батьківщині Іраклі, а також дружбі Грузії та України. Зворушливий контемпорарі під пісню Nino Katamadze «Once In The Street» у їхньому виконанні отримав найвищі бали від суддів.

«Я повинна вам зізнатися: сьогодні ви потрапили в саме серце. Ваш танець був гіпнозом для мене», - прокоментувала Катерина.

Леся Нікітюк і Макс Єжов відкрили для глядача невідому сторінку з життя телеведучої, коли вона була старшим реквізитором на проекті «Голос країни» та мріяла вийти на сцену.

Пара виконала пристрасне танго під пісню Bob Sinclar «Kiss My Eyes».

«Дуже сильний виступ був у вас минулого тижня. Як на мене, танцювальною драбиною успіху ви просуваєтеся. Можливо, трохи повільніше ніж інші, але просуваєтеся», - прокоментував Влад Яма

Зіркові учасники нового сезону проекту виступали під живе виконання музичних композицій зірок «Голосу країни» Віри Кекелія, Романа Дуди, Марти Адамчук, LAUD (Влада Каращука), KOLA (Анастасії Прудіус), LUKA (Андрія Лучанко), групи Nude Voices і Антоніо Гомеса-Куза.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Павло Вишняков прокоментував свої стосунки з Юлією Сахневич

За результатами глядацького голосування та оцінок суддів в зону ризику потрапили Маша Єфросініна та Максим Леонов, Руслан Сенічкін та Яна Цибульська. Найменша сума балів від суддів і глядачів виявилася у Маші Єфросініної та Максима Леонова, яким довелося цього разу залишити проект Танці з зірками.

Наступний випуск нового сезону легендарного оновленого проекту Танців з зірками можна побачити у неділю о 21:00 на телеканалі 1+1.

Новини по темі