Наталія Могилевська вийде на паркет із Владом Ямою у новому випуску «Танців з зірками»

Танці з зірками

Неочікуване повернення.

Поділитися:

Цієї неділі о 21:00 на телеканалі 1+1 відбудеться одинадцятий прямий ефір «Танців з зірками» під назвою «Повернення героїв». 

На паркет вийдуть улюблені учасники минулих сезонів. Запрошені герої не просто станцюють із теперішніми танцюристами, а й безпосередньо братимуть участь у постановці номерів. Протягом декількох днів у соціальних мережах шанувальники робили безліч припущень, як складуться зіркові тріо, і сьогодні творці нарешті розсекретили пари.

Так, одним із головних сюрпризів вечора стане повернення переможниці та легенди проекту – співачки Наталії Могилевської, яка під час музичного перфомансу вийде на паркет разом із Владом Ямою.

Також демонструватиме свої танцювальні здібності ведуча програми ЖВЛ та екс-учасниця «Танців з зірками» — співачка TAYANNA, яка покинула шоу під час другого прямого ефіру.

Так, до найтехнічнішої пари проекту Анни Різатдінової та Олександра Прохорова приєднається грузинський бізнесмен, ведучий Іраклі Макацарія. Його із Яною Заєць називали одними з найгарячіших учасників минулого року. Вони продемонструють на паркеті запальне ча-ча-ча під хіт Shawn Mendes, Camila Cabello Senorita та розкажуть історію про те, як два чоловіка одночасно змагаються за увагу дівчини. 

На паркет до Володимира Остапчука та Ілони Гвоздьової приєднається Ігор Ласточкін, у парі з яким Ілона перемогла минулого року. На глядачів чекає диско, за допомогою якого Володимир спробує довести всім, що справедливо залишився у шоу, хоча минулого ефіру отримав найнижчі бали від суддів. Також під час «Танців з зірками» здійсниться велика його мрія – він з’явиться у ролі ведучого щоденного вечірнього шоу.

Гумористка Вікторія Булітко та Дмитро Дікусар станцюють разом з ведучим «Сніданку з 1+1» Русланом Сенічкіним. 

А до найдраматичнішої пари проекту Ксенії Мішиної та Жені Кота приєднається українська співачка болівійського походження Michelle Аndrade, яка у другому сезоні танцювала із Женею. Тріо виконає на паркеті веселий свінг. 

Олексій Яровенко та Олена Шоптенко станцюють разом з актором театру і кіно та одним з фаворитів минулого сезону Павлом Вишняковим. Разом вони втілять на паркеті відому історію з опери «Кармен».

Зірка студії «Жіночий Квартал» Олена Кравець та Макс Леонов продемонструють – сальсу. А допомагатиме парі гуморист і тренер «Ліги Сміху» Юрій Ткач, який постане у образі хореографа. 

Ведучою балкону стане співачка Регіна Тодоренко, яка зустрічатиме пари після виступів.

Нагадаємо, що учасники, які потраплять до зони ризику, боротимуться за шанс залишитися в проекті. Їм доведеться продемонструвати танець, який стане для них сюрпризом. Рішення, хто з них пройде далі, прийматимуть судді, оцінюючи технічну підготовку учасників. 

Так, минулої неділі шоу покинула найсексуальніша пара сезону Даніель Салем та Юлія Сахневич, і за звання переможця та кубок «Танців з зірками» наразі змагається лише шість пар.

А поки ти чекаєш новий випуск улюбленого шоу, дивись останнє танго Даніеля та Юлії:

Більше свіжих новин танцювального проекту читай на нашому сайті:

1. 10 найефектніших танго на «Танцях з зірками» (відео)

2. Катерина Кухар розкритикувала виступ Анни Різатдінової на пуантах

3. Тіна Кароль пригріла спокусника Dan Balan під своїм крилом

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно – підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі