Слава Камінська показала спокусливу фігуру без одягу

Танці з зірками
Оголена Слава Камінська показала звабливу фігуру (фото)
Фото: bestin.ua

Зірка продемонструвала звабливі форми.

Поділитися:

Здається, представниці українського шоу-бізнесу влаштували своєрідний флеш-моб із роздягання. Спершу, минулої неділі, під час дев’ятого випуску Танців з зірками, співачка Оля Полякова оголилися у прямому ефірі шоу. Учора ведуча . Сьогодні ж співачка Слава Камінська побажала своїм підпискам в Instagram доброго ранку, опублікувавши світлину, на якій також спокушає оголеним тілом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 українських зірок, які мають татуювання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Babaslavka (@babaslavka) on

«Яка ж ілюзія ці соцмережі. Я пам'ятаю себе ще з часів Однокласників, що в принципі вже прирівнюється до динозаврів. Тоді ми зливали фото через якісь шнури з фотоапарата і не було такого розмаїття довгих ніг, вузьких носів і ідеальної шкіри в додатках, як і самих додатків. Пам'ятаю, як накрила хвиля розлучень, після появи цієї нової іграшки. Бурхливе спілкування з аватарками в купальниках і божевілля через вигаданих персонажів. Гра у вигадану реальність, в якій мабуть легше жити))) без зобов'язань.

Тепер це частина сучасного життя і норма. Мужчини підписані на естетичну наготу, проглядаючи перед сном чужих жінок, порівнюють їх зі своїми невідфотошопленими. З одного боку для багатьох – це стимул мати гарний вигляд, а з іншого – хто його знає. Вчора занурила себе в світ шаблонної краси. Надивилася так, що аж комплекси з'явилися. Або покоління у нас таке гарне, або я в фотошопі погано працюю. Ось думаю, що з цим робити тепер? Що відрізати і куди пришити, щоб полегшало. У мене теж є такі фото, але мало. Хочу і я сьогодні побути в їхній шкурі, ну або просто шкурою», – додала співачка до фото.

Нагадаємо, раніше Слава Камінська розповіла про свої пластичні операції.

Новини по темі