Олена Шоптенко: «Я почала працювати над проектом, коли сину було чотири дні»

Танці з зірками
Шоптенко розповіла подробиці виховання сина та нюанси роботи з зарками

Олена дізналася про свою вагітність під час участі в минулому сезоні Танців із зірками

Поділитися:

У неділю, 30 вересня, о 21:00 глядачі телеканалу 1+1 побачать шостий випуск проекту Танці з зірками, в якому залишилися 9 зіркових пар, що презентують нові танцювальні постановки й будуть боротися за головний кубок шоу.

Напередодні прямого ефіру головний хореограф нового сезону і молода мама Олена Шоптенко в ексклюзивному інтерв'ю для «Теленеделя» поділилася подробицями виховання маленького сина Олексія і нюансами роботи з зірковими учасниками:

«Не приховую, коли дивлюся на танцювальні номери наших зіркових учасників, іноді й самій хочеться вийти на паркет! Тому планую найближчим часом знову виступати. Ось тільки форму треба відновити після пологів − над цим доведеться попрацювати. За час вагітності я набрала 15 кг і ще не з усіма розпрощалася».

Цікаво, що Олена, яка дізналася про свою вагітність під час участі в минулому сезоні Танців із зірками в парі з Ахтемом Сеітаблаєвим, приступила до роботи над новим сезоном відразу ж після пологів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Встигнути все: Шоптенко розповіла, як поєднує танці з вихованням сина

«Моя робота на проекті почалася, коли дитині виповнилося чотири дні. З сином підстраховує няня, і бабусі, звичайно, допомагають,  розповідає молода мама. - У нас мінливий режим, який може зміститися на годинку-дві − це залежить від самопочуття і настрою дитини. Спить він з нами в кімнаті, в приставному ліжечку. Якщо плаче вночі, можу руку простягнути і погладити його. Найближчим часом плануємо її трошки відсунути, щоб звикав до самостійності. У будь-якому випадку до себе в ліжко не беру. Хлопчик у нас з характером і дуже допитливий. Вередує, коли хоче їсти або щось подивитися. Мені здається, останнє − корисна якість, так що намагаємося показувати те, що так зацікавило».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хореограф чи танцівниця: Шоптенко зізналась, у якій ролі почувається краще

Олена Шоптенко, в чиї обов'язки на «Танцях з зірками» входить робота над хореографією зіркових пар, розповіла, кому з учасників найскладніше даються танці.

«Мені здається, складно всім: комусь фізично, комусь − морально, - говорить головний хореограф. - На даний момент найбільше довелося попрацювати над аргентинського танго Аніти Луценко і Саші Прохорова. Аніта непогано танцює, але в композиції було багато рухів і дрібних деталей. Плюс до всього там складна сюжетна лінія, яку треба було емоційно зіграти»

Нагадаємо, минулої неділі в прямому ефірі за результатами глядацького голосування і оцінок суддів в зону ризику потрапили Маша Єфросініна та Максим Леонов, Руслан Сенічкін та Яна Цибульська. Найменша сума балів від суддів і глядачів виявилася в Маші Єфросініної та Максима Леонова, Яким довелося в цей раз залишити проект «Танці з зірками». Наступної неділі глядачі телеканалу «1+1» побачать нові виступи Іраклі Макацарія і Яни Заєць, Аніти Луценко та Олександра Прохоров, Michelle Andrade і Євгена Кота, Руслана Сенічікіна і Яни Цибульської, Дениса Берінчика та Катерини Белявської, Павла Вишнякова і Юлії Сахневич, Ігора Ласточкіна та Ілони Гвоздьової, а також Оксани Марченко та Дмитра Чапліна.

Наступний випуск нового сезону легендарного оновленого проекту Танців з зірками можна побачити у неділю о 21:00 на телеканалі «1+1».

Новини по темі