Ольга Харлан про омріяний кубок "Танців з зірками": "Після поразки на Олімпіаді для мене перемогти — це справа принципу"

Танці з зірками
Ольга Харлан розповіла про те, чому їй настільки важливо виграти у "Танцях з зірками"?

Олімпійська чемпіонка Ольга Харлан розповіла про те, наскільки сильно прагне перемогти у «Танцях з зірками» і чому для неї така важлива ця перемога?

Поділитися:

Суперфіналістка «Танців з зірками» Ольга Харлан розповіла, що для неї насправді означає омріяний кубок та чому їй так важливо перемогти у шоу? Про «Танці з зірками» Ольга говорить:

«Це для мене новий світ, виклик, колосальний вихід із зони комфорту. Я прийшла на проєкт 4-разовою олімпійською медалісткою. Але після останньої поразки на Олімпіаді для мене перемогти тут – це справа принципу. Я дуже хочу перемогти в цьому шоу, це додасть мені сил повернутися у великий спорт і знову поїхати на Олімпіаду».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олена Коляденко згадала перші кастинги на «Танцях з зірками» з Ольгою Харлан: «З її появою в залі стало світліше!»

Дивіться танго від Ольги Харлан та Дмитра Дікусара, присвячене бажанню забути про поразку на Олімпіаді-2020 у Токіо:

Партнер Ольги Харлан Дмитро Дікусар, який неодноразово заявляв, що прагне зайняти крісло судді у наступному сезоні «Танців з зірками», також висловився про бажану перемогу:

«Звісно, я хочу бути суддею, але перш за все для мене важливо довести Олю до кубку».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Коли я бачу Макса, я бачу своє майбутнє", — Дмитро Дікусар зізнався, що хоче зайняти суддівське крісло і рівняється на Чмерковського

Харлан зізнається – проєкт дуже її змінив, розкрив по-новому. Спорстменка розповідає:

«Я відчуваю, що стала пластичнішою, ніжнішою, сексуальнішою. Я зрозуміла, що це завжди було в мені, просто проєкт з мене це витягнув».

Дивіться самбу, яку Харлан та Дікусар виконали у фіналі "Танців з зірками":

Останній танець на проєкті Ольга та Дмитро станцювали під живе виконання KAZKA. Несподівано за цей номер пара отримала найнижчі бали від суддів у фіналі: 37 балів, 3-є суддів поставили 9.

На зірковому балконі спортсменка не змогла стримати почуттів: дуже розчулилася від того, що станцювала останній танець у цьому сезоні. Та подякувала своєму партнерові.

Чи зможуть Ольга Харлан і Дмитро Дікусар здобути омріяний кубок "Танців з зірками"? Дізнаємося вже зовсім скоро.

Новини по темі