Олена Коляденко згадала перші кастинги на «Танцях з зірками» з Ольгою Харлан: «З її появою в залі стало світліше!»

Танці з зірками
Олена Коляденко розповіла свої враження про Ольгу Харлан та Дмитра Дікусара на Танцях з зірками

Креативна продюсерка «Танців з зірками» Олена Коляденко поділилася спогадами про перші кастинги та враження від Ольги Харлан. А також про те, як сформувалася їхня пара з Дмитром Дікусаром.

Поділитися:

Українська хореографиня, режисерка-постановниця та креативна продюсерка «Танців з зірками» Олена Коляденко розповіла про своє перше враження від суперфіналістки шоу Ольги Харлан та про те, як вони з Дмитром Дікусаром стали в пару. 

Нагадуємо, що голосування за улюблену пару фіналістів триває протягом тижня! До голосів, які ви надсилали протягом попереднього ефіру та оцінок суддів у півфіналі, додаються усі, які ви надішлете протягом цього тижня та впродовж суперфіналу, а також бали від суддів за танці у півфіналі та суперфіналі. Як проголосувати за улюблену пару, читайте тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шлях до суперфіналу "Танців з зірками" олімпійської чемпіонки Ольги Харлан: найкращі виступи та найяскравіші моменти

У своїх соцмережах Олена Коляденко поділилася спогадами про те, як наймолодша олімпійська чемпіонка в історії України (своє «золото» вона завоювала у 17 років) Ольга Харлан стала учасницею шоу «Танці з зірками». Хореографиня зазначає – зацікавилася Ольгою ще з її фото з соцмереж і подумала, яка вона «цікава дівчина, чемпіонка, гарна, багатогранна».

Згадуючи імпровізацію Харлан на кастингу, Коляденко так описує свої перші враження від спортсменки:

«З її появою у залі стало світліше! Оля відразу розташувала до себе: жодного пафосу, відкрита, усміхнена, комунікабельна. Не такою я собі уявляла олімпійську чемпіонку».

Харлан

Ольга Харлан, у свою чергу, про цей кастинг згадує:

«Це було дуже смішно і ніяково, тому що я дико соромилася».

Проте це не завадило Ользі вразити Олену Коляденко, яка пише, що «закохалася в неї одразу».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "З кожним ефіром було все тяжче, тому що...", — Ольга Харлан розповіла про найскладніше на шляху до суперфіналу "Танців з зірками" (ексклюзив)

Олена Коляденко поділилася своїми записами про Ольгу Харлан після перших кастингів. Вона відмітила, що Харлан:

►гарна;

►з неймовірною усмішкою;

►зі спортивною фігурою;

►чудово танцює.

І далі Олена Коляденко резюмує: «Наш клієнт!»

Також креативна продюсерка проєкту цікаво розповіла, який непростий шлях довелося подолати Ользі Харлан на проєкті «Танці з зірками». Режисери вимагали від неї бути сексуальнішою, ніжнішою, чуттєвішою, сміливішою, агресивнішою, грайливішою, і при цьому ппам’ятати і виконувати складну хореографію. Коляденко розповідає:

«Дівчина, яка половину свого життя танцювала один і той же танець – танець із шаблею! Це кросівки, захисний шолом на обличчі, атаки, випади. А тут кожен тиждень – це нові емоції, стерті в кров ноги і репетиції, репетиції, репетиції. Їй боляче, важко, а вона посміхається. Ця дівчина – Героїня фільму, який ще не зняли».

Олена Коляденко зауважила, що вся команда «Танців з зірками» дуже пишається досягненнями Олі Харлан на проєкті, а найбільше нею пишається її партнер Дмитро Дікусар. Дивіться неймовірно чуттєвий віденський вальс, який Ольга та Дмитро виконували на "Танцях з зірками": 

Коляденко згадала, як Харлан і Дікусару запропонували стати в пару, і якими були їхні перші емоції. Дмитро після перегляду кастингу за участі Олі написав Олені Коляденко:

«Мені здається, вона танцює краще за мене».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ольга Харлан та Дмитро Дікусар розповіли, чим будуть дивувати у фіналі «Танців з зірками», та дали оцінку конкурентам (ексклюзивно у «Твоєму дні»)

А Ольга про Дмитра написала наступне:

«Діма взагалі Бог танцю. Я просто в шоці, що ви мене з ним бачите. Це дуже круто».

Харлан Дікусар

Так і сформувалася ця неповторна пара у шоу «Танці з зірками». Коляденко відзначає – величезна заслуга Дікусара в тому, що вони з Олею досі обидва люблять танець, залишилися живими та безпосередніми, їх не покинув здоровий глузд і сила духу. Також Олена Коляденко наголосила, що наречений Ольги Харлан, італійський шпажист Луїджі Самеле не ревнує кохану, оскільки ніхто так, як Дікусар, «не веде спекотно і одночасно інтелігентно свою партнерку в самбі».

І наостанок Олена Коляденко пише, звертаючись до Дмитра Дікусара:

«Завдяки тобі Оля все гарніша і гарніша, та і ти не здаєшся. Обожнюю вас!»

Чи зможе пара Ольга Харлан та Дмитро Дікусар здобути омріяний кубок? Побачимо вже сьогодні, у грандіозному фіналі "Танців з зірками" о 21:00 на каналі 1+1. 

Новини по темі