Потап зі своїм сином Андрієм стануть ведучими восьмого ефіру «Танців з зірками»

Танці з зірками
Потап зі своїм сином Андрієм стануть ведучими восьмого ефіру «Танців з зірками» | 1+1

Вечір пройде під темою «Битва за життя».

Поділитися:

Цієї неділі о 21:00 на телеканалі 1+1 відбудеться восьмий прямий ефір «Танців з зірками», який пройде під темою «Битва за життя». Учасники будуть демонструвати на паркеті лише танці бальної програми, а пари, які за результатами голосування телеглядачів потраплять до зони ризику, боротимуться за шанс залишитися в проекті. Рішення, хто з них пройде далі, прийматимуть судді, до яких цього разу приєднається легенда проекту, балетмейстер та Народний артист Григорій Чапкіс. Саме він був одним з членів журі «Танців з зірками» тринадцять років тому та давав настанови зірковим учасникам.

Ведучими балкону, які будуть зустрічати зірок після виступів, стануть шоумен Потап разом із своїм одинадцятирічним сином Андрієм, який в Instagram більш відомий як «Potapchiq». Разом зірковий батько з сином будуть підтримувати учасників та першими дізнаватимуться про оцінки суддів. 

Андрій буде вперше виступати перед глядачами каналу 1+1 в ролі ведучого «Танців з зірками». Юна зірка встигла поділитися враженнями перед своїм першим прямим ефіром. «Звісно, я хвилююся, тому що в цей вечір на мене буде дивитися вся країна. Велика відповідальність – перебувати на одному балконі з такими зірковими учасниками! Можна і розгубитися... Але у мене вже є досвід проведення заходів, який, сподіваюся, не підведе. Упевнений, ефір пройде відмінно, адже у мене така підтримка»,  розповів Андрій.

Своєю чергою Потап підтримав сина й додав: «Незважаючи на свій юний вік, Андрій  – хлопець професійний і підготовлений: він уже був ведучим великих концертів та заходів, веде свій влог і активний в соцмережах, співає зі мною на студії та виступав на шкільному випускному. Нещодавно ми разом провели відкритий урок у Вищій школі Media&Production, де розповідали, як бути помітним, цікавим і професійним в інтернеті і на ТБ. Тож цей ефір стане для нас звітним іспитом на профпридатність. А знаючи веселий і легкий характер мого сина, наше вміння говорити та досвід, я впевнений, вийде два класні Потапа на балконі. Ми нічого не розуміємо в мистецтві бальних танців, тому дуже сподіваємося на Катерину Кухар, а самі будемо на одній хвилі з глядачами цієї програми, які також не є професіоналами».

Окрім кумедних жартів, які так полюбляють телеглядачі каналу, Потап підготував для прихильників шоу сольний виступ з ліричною піснею «CHINA».

Вже цього ефіру зірки вперше готуються показати всю свою технічну підготовку в танцях. Глядачі на власні очі зможуть переконатися в майстерності своїх фаворитів, адже це буде справжня битва за життя та шанс довести зіркам, що вони гідні фіналу. Так, актор Олексій Яровенко, який минулого ефіру зізнався, що він хотів покинути шоу та вирішив залишитися, аби не підвести свою партнерку Олену Шоптенко, кинув собі челлендж продемонструвати хороші танці. Пара станцює пристрасне танго. Чи вдасться Олексію пройти це випробовування, глядачі дізнаються вже в неділю.

Своєю чергою акторка Ксенія Мішина теж кинула собі виклик. Тому цього разу учасниця спробує виступити зі своїм партнером Женею Котом у комічних амплуа, танцюючи ефектний джайв. Олімпійська призерка Анна Різатдінова з Олександром Прохоровим будуть запалювати залу карнавальною самбою.

Не пропусти прямий ефір танцювального шоу вже 13 жовтня о 21:00 на каналі 1+1. Нагадаємо, голосування за фаворитів триває весь тиждень, тому претенденти, які можуть покинути шоу можуть змінитися. Глядачі можуть активно підтримувати улюблені пари, аби врятувати кумирів. Придбати квитки на генеральні репетиції та прямі ефіри можна за посиланням.

Зірки «Танців…» чекають на твою підтримку! Голосуй у додатку 1+1 video, щоб врятувати улюблену пару від вильоту. Один суперголос у додатку 1+1 video = 8 смс!

Більше найсвіжіших новин про учасників танцювального шоу читай на нашому сайті: 

1. Що Ксенія Мішина забороняє своєму сину

2. Ілона Гвоздьова у боді спокушає грайливим танцем (відео)

3. Олена Шоптенко стала брюнеткою

4. Катерина Кухар коронувала Володимира Остапчука

5. Смачний «кекс»: Людмила Барбір у боді відверто станцювала з Женею Котом

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно – підписуйся на наш Twitter.

 

Новини по темі