Просто вау! Катерина Кухар у бікіні показала, як сідає на шпагат

Танці з зірками

Відома балерина захоплює струнким та рельєфним тілом.

Поділитися:

Суддя Танців з зірками Катерина Кухар вразила прихильників новим фото. У своєму Instagram зірка балету опублікувала світлину, на якій позує у чорному бікіні. При цьому Катерина розкішно сидить на шпагаті та тримає в руках нову книжку – «Люба Іджеавеле або Феміністичний маніфест у п`ятнадцятьох пропозиціях».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерина Кухар у купальнику показала, як відпочивала на Кіпрі

Балерина чудово продемонструвала, як тримає себе не лише у фізичному, а й інтелектуальному тонусі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерина Кухар про секрети стрункості: «Навіть у відпустці без хулахупа не обходжуся»

«Кожна нова книга в нашому житті – це ґрунт для роздумів. І хоча мені ніколи не доводилося відстоювати свої права (як жінці перед чоловіками) і боротися проти гендерної нерівності, з цієї книги можна винести для себе дуже багато життєвих правил і установок: «Я важлива завжди. Не «якщо». Не «за умови, що». Я важлива завжди», – підписала знімок Катерина Кухар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерина Кухар розповіла, в яке особливе місце вирушить цього літа

Зазначимо, раніше Катерина розповіла 1plus1.ua, яким для неї є ідеальний відпочинок: 

«Для мене відпочинок – це відсутність Інтернету, сонце, море, тиша, діти. Коли мені потрібно відпочити і тілом, і душею, то віддаю перевагу саме такому відпочинку та книгам», – розповіла суддя Танців з зірками.

І нова світлина зірки тому доказ!

Нагадуємо, що 26 серпня на 1+1 вийде новий сезон Танців з зірками. Суддями танцювального шоу стали тренер Голосу. Діти MONATIK, прима-балерина Національної опери Катерина Кухар, а також хореограф Влад Яма. Стежте за нашими новинами, щоби бути в курсі всіх вражаючих подій яскравого шоу!

Новини по темі