Руслан Сенічкін відкрив секрет швидкого схуднення

Танці з зірками
 Руслан Сенічкін зізнався, як йому вдалось схуднути на 9 кг

Учасник Танців з зірками поділився подробицями, як проходять його репетиції з партнеркою.

Поділитися:

В ексклюзивному інтерв'ю для 1plus1.ua учасник нового сезону Танців з зірками, ведучий ранкового шоу Сніданок з 1+1 Руслан Сенічкін розповів, яким спортом любить займатися, а також відкрив секрет швидкого схуднення у танцювальному проекті. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Руслан Сенічкін планує скинути 20 кг завдяки «Танцям з зірками»

«Я не ставив собі за мету піти на Танці з зірками, щоб схуднути або навпаки - схуднути й взяти участь в проекті. Найголовнішим для мене було виконати певний танцювальний елемент більш-менш правильно, що мене не соромилась моя партнерка. Вона дуже професійна в цьому сенсі, неймовірно класна танцюристка. Вже протягом 6-7 років Яна Цибульська займається танцями. Вона хіп-хопер. У їх рухах усе відточене, і важливо потрапляти у ритм. Це було важливим й для мене», - коментує свою участь у Танців з зірками Руслан Сенічкін. 

Після інтенсивних тренувань з Яною Руслан почав помітно худнути. Ведучий розповідає, що репетиції щодня тривають по декілька годин поспіль. Вони не зупиняються попити кави або поїсти.

Важливим моментом у цьому також є твоя самоорганізація й мотивація. Якщо ти розумієш, що поставлена задача - станцювати класно, при тих можливостях і здібностях, які у тебе є, тоді ти готовий працювати. 

Руслан Сенічкін також розповів, що перед тим, як почалися репетиції у Танцях з зірками, він записався у тренажерну залу, для того, щоб трохи підкачати м'язи.

«У мене з партнеркою багато підтримок, і я повинен їх зробити. Якщо не буде сили в руках і витримки, я цього не зроблю. Тому впринципі умови такі, що підштовхнули мене до такого результату у вазі. Моя партнерка стверджує, що навіть тренажерна зала не приведе тебе до такого результату, як танці. Танці - це надзусилля, до нерву, щоб аж кипіла кров!»

Ведучий також відкрив таємницю, що прийшов на проект із вагою в 115 кг, а вже після дебютного виступу у танцювальному шоу на вагах було 105 кг, тобто Руслав втратив 9 кг. Окрім танців Руслан захоплюється катанням на велосипеді, риболовлею та бігом. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Схудлий Руслан Сенічкін: «Спуску мені не дадуть!» (відео)

Новини по темі