Вечір кіно: Як пройшов четвертий ефір Танців з зірками на 1+1

Танці з зірками

Зірки перевтілились у відомих кіногероїв.

Поділитися:

Вчора минув четвертий ефір нового сезону Танців з зірками, який був присвячений світовому кіно.

Одинадцять зіркових пар перевтілились у героїв улюблених кінофільмів і мультиків.

Компанію незмінному ведучому проекту Юрію Горбунову на зірковому балконі склала сім'я Сергія та Сніжани Бабкіних, учасники минулого сезону Танців з зірками.

Виконання танцювальних композицій оцінювали судді проекту MONATIK, Катерина Кухар та Влад Яма.

Відкрив випуск темпераментною сальсою Іраклі Макацарія, який разом зі своєю партнеркою Яною Заєць перевтілився в героїв фільму "Брудні танці". У фіналі номеру пара повторила знамениту підтримку на прямих руках, від якої перехоплювало дух в усіх хто бачив фільм.

"Це був секс! Вам настільки було добре разом у цьому танці, було так гаряче і по-справжньому. Це особливо важливо, адже сьогодні ми будемо оцінювати не тільки танці учасників, але і їх перевтілення", - прокоментував Влад Яма.

Руслан Сенічкін у новому випуску проекту перевтілився в героя улюбленого мультфільму сина Катерини Кухар "Панда Кунг-фу". Разом з Яною Цибульською, яка на паркеті з'явилася в образі тигриці, телеведучий виконав запальне ча-ча-ча.

"Це був ча-ча-ча в стилі кунг-фу. Круті ефекти, неймовірні костюми, і ви така гармонійна пара», - сказав MONATIK.

У ніжних почуттях до своєї чарівної партнерки Юлі Сахневич відверто зізнався актор Павло Вишняков. Пара виконала провокаційну румбу, відтворивши сцену з фільму "9/5 тижнів".

"Ваш танець був сповнений фривольностями, але сьогодні мені сподобалося. Це були справжні бальні танці, ви впоралися із завданням. Але потрібно ще попрацювати над "вісімками" стегнами", - прокоментувала Катерина Кухар, а Влад Яма зазначив, що його не покидало відчуття, ніби всі глядачі підглядають за парою.

Ніжний і романтичний вальс в образах мультиплікаційних героїв Шрека і Фіони виконали Денис Берінчик та Катерина Белявська.

"Я чого завгодно очікував, але ніколи не міг припустити, що ви оберете вальс і такі образи. І це добре, адже ви ставите собі складні завдання і з кожним ефіром виконуєте їх все легше. Шрек це перший повнометражний мультфільм, який отримав Оскар. І я вітаю вас з оскароносним виступом", - зазначив MONATIK. А Катерина Кухар доповнила, що учасники довели сьогодні глядачам, що боксери можуть бути хорошими танцюристами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Білий Лебідь Єфросиніна сміливо кинула виклик Чорному – Катерині Кухар

Микола Тищенко та Нана занурили глядачів у мюзикл «Привид опери», прикрасивши його містичним пасодоблем. MONATIK назвав пару найпрогресивнішою на проекті, похваливши результати роботи учасників над собою, а Влад Яма зазначив «іспанську позицію рук», яку тримав Микола в танці.

Телеведуча Леся Нікітюк і Максим Єжов вийшли на паркет в образах легендарної Проні Прокопівни та Свирида Голохвастого з фільму "За двома зайцями", виконавши запальний квікстеп. Глядацька зала зустріла пару гучними оваціями. Після напруженої ситуації між Лесею Нікітюк і Владом Ямою, яка виникла на минулому ефірі, телеведуча слухала коментарі суддів із заклеєним скотчем ротом.

"Вся країна чекала, чим закінчиться непорозуміння між нами. Образи, безумовно, йдуть вам обом. Що стосується квікстепа, ті деякі елементи класичного танцю в цьому номері ви станцювали чисто. У порівнянні з іншими вашими танцями, це краще виконання", - сказав Влад Яма, поставивши парі 7 балів. А Катерина Кухар у своєму коментарі зазначила, що у Лесі є всі шанси отримати кубок переможця проекту.

Сім'я Сергія і Сніжани Бабкіних не тільки зустрічала учасників проекту на зірковому балконі, а й повернулася на паркет, виконавши улюблений глядачів фокстрот під пісню "Обійми" Океану Ельзи.

Зіркові учасники нового сезону проекту виступали під живе виконання музичних композицій вокалістів «Голосу країни» Віри Кекелії, Романа Дуди, Марти Адамчук, LUKA (Андрій Лучанко) і KOLA (Анастасії Прудіус). Спеціально запрошеною зіркою, чий голос прикрасив музичні композиції, став італійський співак Маріо Біонді.

За результатами глядацького голосування та оцінок суддів в зону ризику цього разу потрапили Микола Тищенко та Нана, Маша Єфросиніна та Макс Леонов, а також Руслан Сенічкін та Яна Цибульська. Найменша сума балів від суддів і телеглядачів виявилася у Миколи Тищенка та Нани, яким довелося покинути проект Танці з зірками.

Наступний випуск нового сезону проекту Танці з зірками глядачі зможуть побачити в наступну неділю о 21:00 23 вересня на телеканалі 1+1.

Новини по темі